De gratis Xbox Games with Gold voor augustus 2021 zijn onthuld

News
donderdag, 29 juli 2021 om 9:00
xboxf1625226596
Een nieuwe maand gaat bijna van start en dus is het tijd voor nieuwe Xbox Games With Gold. Ook in augustus 2021 krijgen we weer een aantal cadeautjes van Xbox om ons weer even mee te vermaken. Hier lees je de nieuwe Xbox Games with Gold van augustus 2021.
Microsoft heeft de nieuwe Games With Gold voor de komende maand bekendgemaakt. In augustus 2021 mogen we lekker aan de slag met Darksiders 3, Yooka-Laylee, Lost Planet 3 en Garou: Mark of the Wolves. Met al deze keuze krijgen we weer een lekker diner voorgeschoteld van Microsoft. De ster van de show is ook wel echt Darksiders 3, wat een waar pareltje is om te spelen.
Zoals altijd komen de games niet allemaal tegelijkertijd, maar zijn ze op verschillende momenten beschikbaar. Hieronder de data waarop de games gratis te downloaden zijn via Xbox Game with Gold:

Dit zijn de Xbox Games With Gold voor augustus 2021

Ben jij tevreden met de Xbox Games With Gold voor augustus 2021? Laat ons weten in de comments welke jij als eerste zou opstarten en waarom. Vergeet in ieder geval niet om de huidige Games With Gold nog te downloaden. Dit kan, voor bepaalde titels natuurlijk nog even, maar beter nu dan nooit.