E3 2020 gaat door coronavirus ook niet online door

News
woensdag, 08 april 2020 om 17:15
e3 overzicht 111501f1586358814
De gamebeurs Electronic Entertainment Expo, beter bekend als de E3, was dit jaar al afgelast vanwege het coronavirus. Er waren nog plannen op tafel voor een mogelijke online versie, maar de organisatie laat weten dat dat ook niet doorgaat.
De belangrijkste gamebeurs van het jaar is één van de vele slachtoffers die het coronavirus gemaakt heeft. In juni zou de E3 eigenlijk het podium waarop er veel aandacht zou worden besteed aan de next-gen consoles en welke games we daarop kunnen spelen.
De organisatie gaf met de bekendmaking van de annulering tegelijkertijd aan dat er plannen waren voor een online variant, om de fans toch nog iets te kunnen bieden. Ook dat idee is nu van tafel, laat de Entertainment Software Association weten aan PC Gamer.

Grote uitgevers zelf al plannen

De organisatie zal daarmee waarschijnlijk vooral kleinere ontwikkelaars en uitgevers gaan helpen. Grote uitgevers als Microsoft en Ubisoft hebben al aangegeven dat ze zelf een evenement of presentatie zullen organiseren om hun plannen voor de toekomst bekend te maken. Sony was al de grote afwezige op de E3 en heeft al eerder haar eigen plan getrokken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties