De Call of Duty Black Ops Cold War en Warzone seizoen 4 Roadmap is hier!

News
dinsdag, 15 juni 2021 om 16:29
2021 06 09 call of duty warzonef1632734182
17 juni is het eindelijk zover. Op deze datum start namelijk het vierde seizoen van zowel Cold War en Warzone. Nu heeft Activision de Call of Duty Black Ops Cold War en Warzone seizoen 4 Roadmap onthuld, waarin alle details beschreven staan van het vierde seizoen en wat er vanaf 17 juni aan zit te komen.
Het vierde seizoen van zowel Black Ops Cold War als Warzone belooft veel nieuwe content aan te bieden, waar fans wekenlang van kunnen genieten. In seizoen 4 komen vier nieuwe multiplayermaps aan bod, maar ook vijf nieuwe wapens, een update aan de Warzone map, een nieuwe Zombies-map, een nieuwe Gulag map en nog veel meer.
Het vierde seizoen start als eerst met de Ground Fall-evenement, waar je beloningen kan verdienen voor Warzone en Black Ops Cold War. Daarnaast worden er drie nieuwe operators Jackal, Weaver en Salah en vijf nieuwe wapens toegevoegd aan Warzone.
Black Ops Cold War krijgt vier nieuwe mappen, waar Amsterdam deel van is, maar ook Collateral, Collateral Strike en de klassieke Black Ops 2-map Hijacked. Gedurende het seizoen wordt Hijacked toegevoegd, de andere drie zijn 17 juni gelijk speelbaar. Ook de Warzone map Verdansk krijgt een update, waar drie nieuwe locaties aan worden toegevoegd en de Hijacked Gulag de plaats inneemt van de huid Gulag.
Er wordt tevens een nieuwe Zombies-modus toegevoegd aan Call of Duty Black Ops Cold War met de Outbreak-regio, dat afspeelt in de dierentuin.

Call of Duty Black Ops Cold War en Warzone seizoen 4 trailer

Vorige week werd de gameplay trailer van het vierde seizoen al uitgegeven, waarin we een eerste blik konden krijgen op wat er komen gaat. De seizoen 4 update komt voor Cold War woensdag 06:00 uur ‘s ochtends aan, waar de Warzone-update precies een dag later op 17 juni beschikbaar wordt voor iedereen.