De beste racesturen in de eerste helft van 2023

News
zondag, 13 augustus 2023 om 10:00
untitled1f1691503361
Ben jij een echte racefanaat en is een gewone controller niet goed genoeg? Dan hebben we voor jou de beste racesturen van dit moment voor je verzameld.
Als eerste op ons lijstje hebben we de Logitech G923. Dit stuur is perfect voor zowel beginners als fanatieke racers. De Logitech G923 heeft Trueforce feedback, waardoor je niet alleen elke hobbel voelt, maar zelfs wanneer je banden wegglijden. Hierdoor voelt het alsof je zelf in de auto zit.
De bijkomende pedalen gaan dankzij het duurzame materiaal lang mee en zorgen door hun nauwkeurigheid voor een nog realistischer gevoel tijdens het racen.
Als je dat nog een hoop geldt vindt, kun je ook voor de voorgangers van de G923 gaan, de Logitech G29 of de Logitech G920. Deze komen namelijk in de buurt van de G923, maar zijn goedkoper. Beide racesturen werken op pc, maar alleen de G29 werkt op PlayStation en alleen de G920 op Xbox.
Ook de Thrustmaster T300 RS GT is voor zowel beginners als geavanceerder racers ideaal. Het stuur heeft een borstelloze motor, wat betekent dat de motor stil is en je vloeiende en responsieve force feedback hebt. Dit zorgt er voor dat het racen realistischer voelt. Net als zijn voorganger, de Thrustmaster T300 RS reageert de GT snel, maar daar bovenop zijn de pedalen verbeterd.
Voor wie geen PlayStation heeft maar een Xbox is een goed alternatief voor de Thrustmaster T300 RS GT de Thrustmaster TMX Force Feedback. Dit stuur is een stuk goedkoper, maar heeft nog steeds goede force feedback. De Thrustmaster TMX Force Feedback is dan ook perfect voor wie een lager budget heeft.

Het beste racestuur voor de Nintendo Switch

Zoek je een racestuur voor de Nintendo Switch, dan is je beste optie het Hori Mario Kart Racestuur Pro Deluxe. Dit stuur geeft je een preciezere controle over je kart dan de Joy-Cons. Het Hori Mario Kart Racestuur heeft geen force feedback, maar voor de prijs is het een prima stuur. Naast de Nintendo Switch is het stuur ook compatibel met pc.
Voor de kleinere gamers daarentegen raden we het Hori Mario Kart Racestuur Pro Mini aan. Deze miniversie werkt net zo goed als zijn grotere broer.