Deze drie films heeft Netflix deze week toegevoegd

News
vrijdag, 03 februari 2023 om 21:00
netflix tvf1672401228
Netflix heeft een breed assortiment aan films en series, daarnaast worden ook aan de lopende band veel nieuwe titels toegevoegd. Deze week zijn er drie interessante films toegevoegd op de streamingdienst. Welke dat zijn lees je hieronder.

1. Where The Crawdads Sing

Kya groeit alleen op in de moerassen in de Jaren 50, nadat ze in de steek is gelaten door haar ouders. Wanneer haar vroegere vriendje dood wordt gevonden, wordt ze gezien als hoofdverdachte door de politie. De dorpelingen van Barkley zien ook een moordenares in de wilde jonge vrouw die ze is.

2. Pamela, A Love Story

In deze biografie krijgen we een kijkje in het leven van Pamela Anderson, die gezien wordt als sekssymbool en werd behandeld als publiek bezit. Ze maakt nu op haar eigen voorwaarden carrièrekeuzes. Ze vertelt over de industrie, media en haar liefdesleven. Ze is openhartig over haar leven nadat haar sekstape met haar ex Tommy Lee uitlekte. Op archiefbeelden is te zien hoe ze werd lastiggevallen en vernederd door paparazzi. De documentaire laat ook zien hoe ze reflecteert op haar keuzes uit het verleden.

3. True Spirit

De jonge zeilster Jessica Watson heeft als doel om de jongste persoon te zijn die alleen een zonder hulp de wereld rond zeilt. Velen zijn bang dat dit fout afloopt maar met de steun van haar zeilcoach en mentor, Ben Bryant en haar ouders, is Jessica vastbesloten om te bereiken wat voor veel onmogelijk leek: het rondzeilen van ’s werelds meest uitdagende stukken oceaan in de loop van 210 dagen.

Populair Nieuws