Days Gone-regisseur wilde Uncharted-game maken

News
donderdag, 10 februari 2022 om 9:00
unchartedlegacy7f1642936430
De regisseur van Days Gone heeft verteld dat hij een Uncharted-game wilde maken over de jonge Sully. De game had zich afgespeeld in de jaren 70.
Jeff Ross, de regisseur van Days Gone, wilde een Uncharted-game maken gericht op een jonge Sully. Dit maakte hij bekend tijdens de videoshow Sacred Symbols+. De regisseur besprak hoe het team na Sony’s beslissing om geen groen licht te geven voor een vervolg op Days Gone, begon met het bedenken van andere games met een Sony IP, waaronder Uncharted.
Verder onthulde Ross dat Sully in zijn concept het beeld van James Bond-icoon Sean Connery zou oproepen. Daarnaast vermeldde Ross dat films als Joker en Once Upon A Time In Hollywood het beeld van je jaren 70 in de game hadden beïnvloed.

Mogelijke game zonder schietpartijen

Ross merkte op dat het een struikelblok voor zijn team was dat ze het gevoel hadden dat er niet zoveel “kansen voor schietpartijen” zouden zijn geweest in deze game. Ross zei ook dat hij niet "de eerste Uncharted-game wilde maken waarin de speler niemand neer zou schieten".