Cyberpunk 2077 heeft handige save game feature

News
maandag, 23 november 2020 om 13:45
cyberpunk 2077f1608508555
Het aankomende project van CD Projekt RED en een game die alle potentie heeft om uitgeropen te worden tot Game of the Year is natuurlijk Cyberpunk 2077. De releasedatum van de game, 10 december 2020, is nu wel echt om de hoek en wij hebben er ontzettend veel zin in. Nu is ook nog eens duidelijk dat de game een ontzettend handige save game optie heeft.
In Cyberpunk 2077 heb je keuze uit meerdere levenspaden. Deze levenspaden zijn een groot onderdeel van het spel en bepalen voor een groot deel hoe jouw verhaal eruit zal gaan zien. Veel mensen zullen dus alle paden wel een keer mee willen maken en dus nieuwe saves in de game willen maken, maar hoe kan je deze verschillende opgeslagen spellen uit elkaar houden? Daar hebben makers CD Projekt Red een heel handige manier voor gevonden.

Elk bestand is verschillend

Ieder bestand dat je opslaat wordt verschillend gemarkeerd. Als jij bijvoorbeeld kiest voor het levenspad ‘Nomad’, ziet dat er anders uit dan het bestand waarin jij gekozen hebt voor ‘Street Kid’. Hierdoor zullen alle bestanden heel makkelijk uit elkaar te halen zijn en zal je dus geen problemen hebben met de juiste saves laden.
Helaas werkt dit natuurlijk niet met alle opgeslagen bestanden. Als je twee keer voor hetzelfde levenspad kiest zal het er natuurlijk wel hetzelfde uitzien. Hierdoor zal je het helaas op de ouderwetse manier aan moeten pakken en gewoon goed moeten onthouden welk bestand welke is.
cyberpunk 2077 screenshotf1578999989
De levenspaden in Cyberpunk 2077 zullen een enorme impact hebben op de gameplay van het spel en zullen het absoluut mogelijk maken het spel op verschillende manieren te beleven. Wat verwachten jullie van deze bijzondere feature? En hebben jullie al een idee wat voor levenspad jullie gaan kiezen?