De Cyber Monday 2020 deals van Wehkamp

News
maandag, 30 november 2020 om 12:10
wehkampdistributiecentrumf1605615282
Het is weer tijd voor de mooiste tijd van het jaar. Niet Kerst, maar Cyber Monday is gearriveerd en dat betekent dat er weer genoeg deals online staan. Wij zetten de Black Friday 2020 deals van Wehkamp voor je op een rijtje.
Black Friday kennen we natuurlijk allemaal als de Amerikaanse traditie die we in Nederland maar al te graag overnemen. De grote kortingen die worden aangeboden passen als geen andere bij onze Hollandse cultuur van zo goedkoop mogelijk winkelen. Die explosieve vrijdag wordt vervolgens opgevolgd door Cyber Monday, waar het nu tijd voor is!
Op het moment zijn er al flink wat Cyber Monday deals van Wehkamp te vinden in de webshop. Check hieronder het complete overzicht van de aanbiedingen!

Cyber Monday 2020 overzicht van Wehkamp

PlayStation 4
Xbox One
Nintendo Switch
PC
Consoles
Televisies
Monitoren
Audio
Gaming headsets
Muizen
Toetsenborden
Laptops
PC's
Tablet
E-readers
Smart devices
WiFi en internet
Opslag
crazy young man posing attacking red stand with inscription discounts located shopping center 120960 637f1605460989

Wat is Black Friday en Cyber Monday?

De dag na Thanksgiving begint in de Verenigde Staten Black Friday. Op deze dag strooien winkels met reusachtige kortingen, een traditie die in Europa sinds een aantal jaren geleden ook haar intrede maakte. Veel winkels (en vooral ook webshops) strooien dan ook al vroeg met kortingen.
Dit jaar is Black Friday op 27 november en dat betekent dat halverwege november alweer uitgekeken kan worden naar deals. Winkels beginnen vaak vroeger of gaan later door. Cyber Monday volgt traditioneel gezien immers ook nog op de maandag na Black Friday. Dit jaar is dat op 30 november.
Check hier ons overzicht met de Cyber Monday-deals voor andere webshops en platformen.