Brengt The Mandalorian Cal Kestis?

News
maandag, 30 november 2020 om 12:45
schermafbeelding 2019 11 08 om 003618f1586977086
Iedere week krijgen we weer nieuwe personages te zien in The Mandalorian. De ene keer is dit een nog onbekend personage in de Star Wars wereld, maar heel vaak is dit ook iemand die we al kennen uit de franchise. Opnieuw gaan er geruchten rond over een bekende die wellicht in The Mandalorian te zien zal zijn, namelijk Cal Kestis.
Let op! Dit artikel bevat SPOILERS!
In de aflevering van afgelopen week kregen we voor het eerst Ahsoka Tano te zien. Deze jedi was eerder te zien in Star Wars: The Clone wars, waar zij een echte fan favorite werd. Nog nooit eerder was ze in live-action te zien. Ahsoka stuurt Mando op pad naar een nieuwe Jedi, waarvan we nog niet weten wie het is. Luke Skywalker is natuurlijk een optie, maar wat dacht je van Cal Kestis. De hoofdpersoon van de game Star Wars Jedi: Fallen Order.

Tython

Ahsoka stuurt Din en Baby Yoda, waarvan we ondertussen weten dat hij eigenlijk Grogu heet, naar Tython, waar één van de oudste Jedi tempels te vinden is. Hier kunnen ze een berg beklimmen, waar Grogu de force kan gebruiken om contact te leggen met andere Jedi.
Cal Kestis is een Jedi waarvan we weten dat hij graag anderen zou trainen. Dit probeert hij te doen in het spel, maar komt hier niet aan toe vanwege de macht van The Empire, maar nadat zij ten onder gaan, is er een grote kans dat hij op zoek is naar een padawan. De kans dat hij zou reageren op een oproep van Grogu is dus erg aanwezig.
Wat zouden jullie ervan vinden als Cal Kestis terug zou keren in The Mandalorian? Laat het ons weten in de comments!

Populair Nieuws

Laatste Reacties