Collector's Edition van Horizon Forbidden West en meer edities onthuld

News
vrijdag, 03 september 2021 om 10:00
horizon forbidden west 3f1622150785
Sinds gamescom 2021 weten we dat Horizon Forbidden West dit jaar niet meer gaat halen. Guerrilla Games maakt ons nu wel lekker met de onthulling van de Collector’s Edition en andere speciale edities van de game.
Guerrilla Games is de laatste paar jaar uitgegroeid tot één van de meest belangrijke studio’s van Sony. Na de grimmige Killzone franchise wist de ontwikkelaar te verrassen met Horizon Zero Dawn en nu kunnen spelers niet wachten op de release van Horizon Forbidden West. Daar moeten we alleen wel even geduld voor hebben, want de Nederlandse studio heeft tijdens gamescom 2021 aangekondigd dat de game is uitgesteld tot 18 februari 2022.
De pre-orders voor de game zijn nu alleen wel officieel live gegaan en dat gaat samen met de onthulling van de verschillende edities van de game. Naast de standaard versie van de game komen er maar liefst vier speciale versies. De eerste is de Special Edition, die bestaat uit een fysiek exemplaar van de game, een Steelbook, een mini art book, de digitale soundtrack en speciale in-game outfit. Die versie gaat weg voor 89,99 euro, net zoals de Digital Deluxe Edition. De digitale editie biedt de game aan, de digitale soundtrack, art book en stripboek en meerdere in-game goodies.

Collector’s Edition met een flink prijskaartje

Ben je een groot fan van de Horizon franchise en wil je de meest indrukwekkende versies in huis halen, dan zal je je pijlen waarschijnlijk hebben gericht op de Collector’s Edition van Horizon Forbidden West. Die versie heeft dezelfde fysieke en in-game goodies als in de Special en Digital Deluxe Edition, maar voegt daar ook nog eens een Display Case en een groot Tremortusk beeldje aan toe, samen met een kleiner beeldje van Aloy. Je moet daar alleen wel diep voor in de buidel tasten, want die versie kost maar liefst 200 euro!
Maar opvallend genoeg is dat nog niet eens de meest dure versie van Horizon Forbidden West. Je kan namelijk ook gaan voor de Regalla Edition. Deze editie ruilt het ‘standaard’ Tremortusk beeldje in voor een Regalla Tremortusk met Tenakth Warriors er bovenop. Daarnaast krijg je nog een map op canvas, een focus replica met standaard en twee Machine Strike onderdelen. Voor al dat moois zal je alleen wel 270 euro over moeten hebben.