Circuit Zandvoort binnenkort van dichtbij te zien

News
dinsdag, 24 mei 2022 om 17:00
f1 2020 verstappen zandvoortf1588320248
Binnenkort kun je je even Formule 1-coureur wanen. Je kunt het circuit van Zandvoort namelijk van dichtbij gaan bekijken. Google heeft nieuwe beelden geschoten voor Streetview, waarbij ook gebruik is gemaakt van nieuwe camera’s.
Sinds vorig jaar is de Formule 1 weer terug in Nederland en wel op het vertrouwde circuit van Zandvoort. Nou ja, vertrouwd, het circuit werd in aanloop naar de Grand Prix van vorig jaar op een aantal manieren aangepast. Maar dat kon je tot nu toe nog niet van heel dichtbij bekijken.
De laatste keer dat Google met Streetview camera’s is langs geweest op het circuit was namelijk 12 jaar geleden. Intussen is het één van de meest bekeken Nederlandse locaties op Streetview. Nieuwe beelden zijn inmiddels dan ook wel op hun plaats.

Wanneer komen de nieuwe Google Streetview-beelden online?

Google verwacht de nieuwe beelden in de loop van de zomer online te zetten. Je kunt dus voor de Grand Prix van Zandvoort in september uitgebreid kennsimaken met het circuit. Ook kun je het vergelijken met de oude Streetview-beelden om het verschil te zien.
De GP van Zandvoort ligt nog een paar maanden in de toekomst, maar dat wil niet zeggen dat je lang hoeft te wachten om weer een race te kijken. De eerstvolgende GP is namelijk dit weekend in Monaco, waarvoor het tijdschema al bekend is. Max Verstappen zal daar waarschijnlijk weer met een zwaardere auto rijden, nadat zijn lichtgewicht auto in Spanje voor problemen met de DRS.

Populair Nieuws