Check Tim van Rijthoven vandaag live op het ABN Amro-toernooi

News
woensdag, 15 februari 2023 om 9:30
tennis 2891306f1656410103
De tennistop is deze week in Nederland voor het ABN Amro-toernooi in Rotterdam. Vandaag komt Tim van Rijthoven in actie en zo kan je het talent vandaag live in de gaten houden!
Het is dit jaar een speciale editie van het ABN Amro-toernooi. Het is namelijk de vijftigste editie van de Rotterdam Open, dat wordt georganiseerd door voormalig toptennisser Richard Krajicek. Hij wist als tweede Nederlander het ABN Amro-toernooi te winnen. Sinds 1998 zijn er alleen geen Nederlandse winnaars meer geweest in de singles-categorie. Vorig jaar wisten Robin Haase en Matwé Middelkoop wel de doubles te winnen.
Om de Nederlandse eer te verdedigen zijn dit jaar Tim van Rijthoven, Tallon Griekspoor, Gijs Brouwer en Botic van de Zandschulp naar Rotterdam afgereisd. Gisteren wisten Griekspoor en Brouwer hun eerste wedstrijden te winnen, maar vandaag zijn de overige Nederlanders aan de beurt.
Tim van Rijthoven neemt het op tegen de Amerikaan Maxime Cressy, terwijl Botic van de Zandschulp zijn eerste wedstrijd heeft tegen de Fransman Quentin Halys. Als alles volgens schema verloopt, dan zal Griekspoor vanavond ook al zijn volgende wedstrijd moeten spelen.

Live Van Rijthoven volgen

Als je de niks wil missen van de wedstrijd van Tim van Rijthoven, dan moet je om 11:00 Nederlandse tijd de televisie aan hebben staan. Het Nederlandse talent komt dan namelijk in actie. De wedstrijd is live te volgen via Ziggo Sport op televisie en via Ziggo Go op mobiele apparaten.

Populair Nieuws