Check nu de allereerste, gloednieuwe trailer van Binary Gods

News
maandag, 04 januari 2021 om 13:30
godsf1609750815
2021 is eindelijk begonnen en het rampjaar 2020 kunnen we gelukkig achter ons laten. Voorlopig hebben we helaas nog wel te maken met corona en zitten we met z’n allen vooral thuis, maar 2021 biedt ook al een hoop moois. Zo komen er nieuwe games en laat één van die games nu een nieuwe trailer hebben. Ditmaal hebben we een nieuwe trailer van Binary Gods.

Wat kunnen we verwachten?

Binary Gods wordt ontwikkeld door het de Taiwanese Rayark studios. Recent kondigde zij deze nieuwe game aan en de eerste video ziet er veelbelovend uit. De eerste trailer laat ons eigenlijk vooral gameplay zien, het is altijd lastig om hieruit een harde conclusie te trekken maar het ziet er in eerste instantie uitdagend en speels uit.

Wanneer kan ik Binary Gods spelen?

Had je nog nooit van deze game gehoord? Niet zo gek, want toen we zeiden dat de game recent werd aangekondigd bedoelden we ook echt recent. Pas sinds 30 december 2020 is het überhaupt bekend dat deze game eraan komt. Ben je nou helemaal enthousiast geworden en wil je Binary Gods direct spelen? Helaas zul je dan waarschijnlijk nog even moeten wachten, aangezien het hier alleen om een concept trailer gaat en er voor de rest nog bijna niks over de game bekend is. Zo weten we bijvoorbeeld nog niet wanneer Binary Gods uitkomt en op welke platform.
De ontwikkelaar van Binary Gods kun je misschien kennen van games als Cytus, Deemo, Sdorica en Soul of Eden.

Populair Nieuws