Check de nieuwe No Time To Die trailer hier!

  Het is weer tijd voor een nieuwe No Time To Die trailer, zoals eerder al bekend werd gemaakt. De nieuwste trailer van de aankomende Bond-film is ruim twee minuten aan pure actie. Ook krijgen we meer details over de schurk in de film, die wordt vertolkt door Rami Malek.

  Vanaf de eerste seconde valt op de dat nieuwe No Time To Die trailer een flinke nadruk legt op actie. De trailer opent met 007 die op een brug staat en bijna aangereden wordt door een wagen waarna hij vervolgens van de brug springt. Er zijn nog veel meer actiescenes als we de verschillende landschappen van de trailer mogen geloven. Zo gaan we nog naar een bevroren meer, jungle en ondergrondse tunnel in de trailer.

  Bekijk hieronder de nieuwe trailer van No Time To Die.

  No Time To Die trailer komt vroeg

  De tweede No Time To Die trailer komt een aantal maanden voor de nieuwe releasedatum van de film, 12 november. Oorspronkelijk zou de film op 12 april verschijnen, maar dit ging door wegens het coronavirus. De 25e film in de James Bond-serie kende hiervoor ook al een aantal tegenslagen. De film verloor eerder al een regisseur namelijk en tevens wordt het de laatste film met Daniel Craig als 007.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.