Bruce Wayne krijgt moordlustige zoon

News
maandag, 06 februari 2023 om 18:30
the batman2022f1675339382
De nieuwe studiobaas van het nieuwe DC-universe, James Gunn, onthulde deze week een project genaamd ‘Gods & Monsters’. Een van de grote films die hij onthulde was Batman: The Brave and the Bold, waarin we Batman en zijn biologische zoon Damian Wayne zullen zien.
Tientallen jaren geleden hebben Batman en Robin voor het laatst samen in een film mogen zien. Dit was in de geflopte Batman & Robin, waarin Robin/Dick Grayson werd gespeeld door Chris O’Donell.
In de nieuwe Batman zal een Robin weer te zien zijn naast Batman. Deze zal niet geadopteerd zijn zoals Dick Grayson, Jason Todd of Tim Drake. Damian Wayne zal de biologische zoon zijn van Bruce Wayne en Talia Ghul.
batman the dark knightf1666362716
De zoon van Bruce Wayne en Talia Gul is daarmee ook de kleinzoon van de Batman-vijand Ra’s Ghul. Hij is de leider van de league of Assasins (gespeeld door Liam Neeson in ‘The Dark Knight’-trilogie). Dit is ook waar Damian de eerste tien jaar van zijn leven opgroeit tot Bruce hem onder zijn hoede neemt.
Damian heeft door de gebeurtenissen moordneigingen en dat botst veel met zijn vader. James Gunn vertelt dat de focus van The Brace and the Bold ook ligt op de conflicten tussen Bruce en zijn zoon Damian.

Populair Nieuws