Borderlands 3 event vertraagd door problemen!

  Borderlands 3 zou op de laatste dag van 2019 een event krijgen, waarmee de titel het nieuwe jaar zou inluiden. Dit event is helaas vertraagd door verschillende technische mankementen. Wanneer het Borderlands 3 event online komt is nog niet zeker.

  Het Borderlands 3 event, genaamd Takedown at the Maliwan Blacksite was gepland voor 31 december, maar Gearbox heeft op Twitter aangekondigd dat dit een latere datum zal gaan worden. Wat de specifieke releasedag gaat worden is nog niet duidelijk. Hieruit kunnen we opmaken dat Gearbox nog druk in de weer is om de technische problemen te verhelpen.

  Het probleem van het evenement was dat de levels van de vijanden niet werden weerspiegeld op het level van de spelers in je team. Zo zou je vier spelers van level 10 hebben, maar de vijanden zouden nog steeds het hoogste level in de game zijn, waardoor dit bijna onspeelbaar zou worden. Gearbox is druk bezig om deze problemen te verhelpen, maar wanneer precies is nog niet duidelijk.

  Borderlands 3 heeft al verschillende problemen gehad

  Dat Borderlands 3 al eerder problemen heeft gehad is niet nieuws. Bij de release van de game waren er al verschillende mankementen, vooral op de niet Pro-versie van bijvoorbeeld de PS4 of Xbox One. Hier was de framerate zodanig laag dat de titel soms zelfs onspeelbaar was. Dit alles neemt niet weg dat Borderlands 3 een geweldige game is die je eigenlijk al in 2019 had moeten spelen, maar we zullen het je niet kwalijk nemen als je pas in 2020 begint aan deze titel.

  Borderlands 3

  Verkijgbaar vanaf 13 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.