bol.com stunt met Black Friday korting op Apple iPhones, MacBooks en meer

News
vrijdag, 25 november 2022 om 10:30
applef1631607554
Het is vandaag dan echt Black Friday, ondanks dat veel webshops al de hele week bezig zijn met mooie deals. Voor het echte prijzenfestijn stunt bol.com alleen deze dag met Black Friday korting op Apple iPhones, MacBooks, Watches en meer!
Het is geen geheim dat als je wil profiteren van hoge korting, dat je dan moet wachten op Black Friday. Ondanks dat het een aanhangsel is van de Amerikaanse feestdag Thanksgiving, wordt Black Friday tegenwoordig over bijna de hele wereld gevierd - en ook in Nederland maken we dankbaar gebruik van het moment om te stunten met deals.

Stunten met korting op Apple producten

Bij bol.com en een aantal andere webshops heb je al deze hele week de mogelijkheid gehad om te profiteren van aanbiedingen. Voor Black Friday zelf heeft bol.com alleen nog een mooie verrassing in petto. Vandaag kan je namelijk hoge korting krijgen op Apple iPhones, iPads, MacBooks en meer producten van de Amerikaanse techgigant. Wij hebben de deals alvast hieronder voor je op een rij gezet.
Naast deze deals zijn er nog veel meer aanbiedingen bij bol.com te vinden. Check hier het volledige overzicht van Black Friday 2022 deals bij bol.com!