Boek Jack Plooij wint terrein in bestsellerlijst

News
zaterdag, 25 juni 2022 om 17:00
si202204240408 newsf1651832790
Het boek Jack in de pits van Jack Plooij is gestegen in de wekelijkse beststellerlijst, waarin de 60 boeken staan die op dat moment het meest worden verkocht. Het boek, voor Formule 1 liefhebbers, staat sinds deze week op de twaalfde plek en is dus niet ver verwijderd van die felbegeerde Top10.
Het boek Jack in de pits draagt de subtitel Off the record-verhalen over de Formule 1 en sluit aan bij de Max Verstappen hype en andere Fomule 1 koorts in Nederland. De titel verscheen vorige maand en sindsdien zijn er heel wat mensen geïnteresseerd in alle verhalen die erin staan.

Waar gaat het boek van Jack Plooij precies over?

Het boek gaat specifiek over het vorige Formule 1 seizoen en hoe Verstappen zijn eerste titel binnen haalde. Plooij houdt zich sinds 2000 veelvuldig met Formule 1 bezig en de meeste mensen kennen hem waarschijnlijk van Ziggo Sport. Je zou haast vergeten dat de beste man is opgeleid als tandheelkundige.
Enfin, Formule 1 dus. Zijn boek geeft een kijkje achter de schermen bij de racesport, inclusief ruzies, bondjes en dat soort gekkigheden. Naast Verstappen schrijft hij ook over andere coureurs en mogen Hamilton en Sainz bijvoorbeeld niet ontbreken. Maar ook heeft hij het over grote namen uit het verleden, zoals Lauda en Schumacher.

Waar koop ik Jack Plooij zijn boek?

Het boek is bij meerdere winkels te koop, maar kan ook simpel gekocht worden online