Black Friday deal: FIFA 21 enorm afgeprijsd!

  De Black Friday deals barsten momenteel natuurlijk los. De vetste games, tech, kleding en ga zo maar door is momenteel in de aanbieding. Ook op Game Mania zijn een aantal hele vette games in de aanbieding, waaronder in dit geval FIFA 21. Deze game staat voor de PlayStation 4, Xbox One en PC voor maar 39,98 euro te koop!

  FIFA 21 is pas een paar maanden uit en is de meeste dagen niet goedkoper te krijgen dan 70 euro, maar Black Friday is hier natuurlijk een uitzondering voor. De game is op een heleboel sites en in een heleboel winkels ontzettend afgeprijsd. Dus als jij twijfelt over de game halen, dit is het moment om de knoop door te hakken!

  Bestel FIFA 21 hier voor maar 39,98 euro!

  Wat biedt FIFA 21?

  FIFA is al jarenlang veruit de meest gespeelde voetbalgame ter wereld. Dit spel van EA geeft je ieder jaar toegang tot de vetste spelers en teams. In iedere nieuwe versie worden de transfers van het afgelopen jaar in de game gezet en kan je op die manier weer gebruik maken van nieuwe spelers bij nieuwe teams.

  Op FIFA 21 heb je de mogelijkheid om met of tegen al jouw vrienden te spelen. Ook kan je tegen een heleboel medegamers spelen in de gamemodes Ultimate Team of Prof Clubs. Als je het simpeler wil houden kan je ook gewoon een online potje spelen met jouw favoriete team of een carrière starten als trainer. FIFA 21 biedt enorm veel mogelijkheden voor alle voetbalfans onder ons. Pak daarom nu je kans en bestel de game voor bijna de helft van de prijs!

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.