Better Call Saul fans krijgen goed nieuws!

News
donderdag, 24 december 2020 om 15:00
better call saulf1638522248
Better Call Saul, de ontzettend populaire spin-off van (nog populairdere) Breaking Bad, geeft fans van de serie goed nieuws. De serie die na het aankomende zesde seizoen zal gaan stoppen geeft aan dat de productie eindelijk kan gaan beginnen. COVID-19 zat natuurlijk lang in de weg, maar nu kunnen makers Vince Gilligan en Peter Gould eindelijk van start.
Fans van Better Call Saul konden na het vijfde seizoen, dat op een cliffhanger eindige, niet wachten op nieuws over het zesde seizoen. Dat nieuws werd in eerste instantie niet bepaald goed. Er werd aangegeven dat dit het laatste seizoen van de serie zou zijn, waarna ook nog eens de productie uitgesteld werd vanwege het coronavirus. Natuurlijk ging dit op de een of de andere dag toch wel gebeuren en dat was sneller dan velen verwacht hadden.

Productie van start

Ondanks het coronavirus, dat natuurlijk wereldwijd nog ontzettend aanwezig is, kon de productie van Better Call Saul seizoen 6 recentelijk van start gaan. Dit liet Peter Gould, een van de bedenkers van de serie, weten. Elke dag werd er binnen medewerkersgroep van de serie een zoomcall gehouden. Op die manier hebben ze het voor elkaar gekregen om wat moois te bedenken en de productie van start te laten gaan.

Opnames beginnen nog niet

Natuurlijk kunnen de opnames van seizoen 6 nu nog niet van start gaan. Ook hier zijn wel al enigszins plannen voor gemaakt. Peter Gould geeft aan dat ze het liefst begin volgend jaar zouden beginnen met de opnames. Wij hopen dat dit tegen die tijd al meer mogelijk zal zijn.
Wat verwachten jullie van Better Call Saul seizoen 6? Laat het ons weten met een reactie!