Bandai Namco waarschuwt voor strenge eis Shadow of the Erdtree

News
dinsdag, 11 juni 2024 om 22:00
elden ring shadow of the erdtreef1708503646
FromSoftware heeft bekendgemaakt dat een bepaalde baas verslagen moet zijn om aan de slag te kunnen met de DLC Shadow of the Erdtree. Maar veel Elden Ring-spelers hebben dat nog niet gedaan.
Voor de uitbreidingen van games van FromSoftware is er altijd een bepaalde threshold. Je moet tot een bepaald punt in de game zijn gekomen of een bepaalde baas hebben verslagen, voordat je aan de slag kan gaan met de DLC.
En dat geldt ook voor Shadow of the Erdtree, de aankomende uitbreiding voor Elden Ring. De eerste eis is dat je Starscourge Radahn hebt verslagen. Deze baas zit in Caelid en is één van de potentiële Demigods die je moet verslaan om toegang te krijgen tot Leyndell, de hoofdstad in The Lands Between.
De andere eis is dat je Mohg, Lord of Blood hebt verslagen, een optionele baas die een stuk verder in de game zit. Het is twitteraar Cohh Carnage alleen opgevallen dat veel spelers nog niet aan de eisen hebben voldaan om te beginnen aan de DLC. Op Steam heeft slechts 37,8 procent van de spelers de achievement voor het verslaan van Mogh. Dat betekent dat bijna tweederde van de spelers op PC niet met Shadow of the Erdtree kan beginnen.
Op PlayStation kan iets meer dan de helft van de spelers met de DLC aan de slag. 54,6 procent van de spelers heeft de Trophy Shardbearer Mohg behaald. Op Xbox is er een vrijwel vergelijkbaar percentage te zien als op PlayStation. 54 procent van de spelers heeft de benodigde Achievement behaald.

Waarschuwing van Bandai Namco

Bandai Namco heeft de tweet van Carnage ook gezien. De uitgever heeft daarom besloten om nog een waarschuwing eruit te sturen, dat spelers de baas echt verslagen moeten hebben voordat ze met het nieuwe avontuur aan de slag kunnen.
Spelers hebben daar nog anderhalve week de tijd voor. De uitbreiding komt uit op 21 juni.
Elden Ring Shadow Of The Erdtree - PS5 Image
Elden Ring Shadow Of The Erdtree - PS5
EUR74.99
Op voorraad
Koop op bol.