Assassin’s Creed Valhalla Dawn of Ragnarok krijgt nieuwe trailer

News
vrijdag, 11 februari 2022 om 17:30
acv screen dor 3 20220210 6pm cet 1f1644420822
De laatste uitbreiding van Assassin’s Creed Valhalla komt eraan. Op 10 maart kunnen we aan de slag met Dawn of Ragnarok. De uitbreiding heeft nu een uitgebreide trailer van 6 minuten gekregen.
In deze laatste uitbreiding van Assassin's Creed Valhalla speel je als de oppergod zelf: niemand minder dan Odin. Hij gaat op pad naar de realm Svartalfheim, waar de dwergen wonen. Daar moet hij zijn zoon uit gevangenschap redden.
Dawn of Ragnarok heeft veel nieuwe features die nog niet in de hoofdgame of eerdere DLC te vinden waren. Zo kan Odin in een raaf veranderen en verslagen vijanden uit de dood oproepen om aan zijn kant te vechten. Verschillende features van de uitbreiding worden uitgebreid uitgelicht in de nieuwe trailer, die je hieronder kunt bekijken.

Dawn of Ragnarok spectaculair sluitstuk

Onlangs mochten wij al hands-on gaan met de nieuwe Dawn of Ragnarok-uitbreiding van Assassin’s Creed Valhalla. De game heeft zoveel content en nieuwe features dat het bijna een nieuwe game lijkt. Je kunt dus zeker spreken van waar voor je geld als je deze in huis haalt. Onze indrukken kun je nalezen in onze preview.
Overigens is het mogelijk dat dit niet helemaal het einde is van Valhalla-gerelateerde content. Het schijnt namelijk dat Ubisoft plannen heeft om een kleinere game te maken rondom Basim. Het moet nog blijken of dat waar is en het is al helemaal niet duidelijk wanneer deze uit zou moeten komen.