Ash gebruikt al zijn Pokémon in laatste aflevering

News
dinsdag, 17 januari 2023 om 20:30
Pokémon kwam eerder met het treurige nieuws dat we Ash binnenkort voor het laatst zullen zien in de Pokémon serie. We kunnen een spectaculair einde verwachten.
De anime zal eindigen met een knal doordat Ash eindelijk alle Pokémon gebruikt die hij heeft gevangen in zijn avonturen. Het ding dat tot nu toe gebruikelijk was is dat Ash een gloednieuwe Pokémon vangt in elke nieuwe regio waar hij doorheen reisde. Hoewel er hier en daar wat oude Pokémon terugkeerde, kon hij na 25 jaar reizen zelden al zijn Pokémon laten zien.
Pokémon: Aim to be a Pokémon Master zendt nu zijn speciale serie uit in Japan. In de eerste aflevering van de laatste serie reist Ash de wereld rond nadat hij wereldkampioen is geworden tijdens de evenementen van Pokémon Journeys. In deze laatste serie gebruikt Ash al zijn Pokémon, Pokémon die hij al heel lang niet meer in zijn team heeft gehad. Niet alleen dat, maar er is een mix van degene die hij gebruikt en hij haalt uit zijn verschillende regio’s om hem te helpen.

Welke Pokémon gebruikt Ash voor zijn laatste afleveringen?

In de eerste aflevering van Ash’s laatste serie Pokémon: Aim To Be a Pokémon Master, wordt onthuld dat Ash niet het team bij zich heeft dat hij had met Pokémon Journeys. In plaats daarvan maakt hij gebruik van een Donphan, Sceptile, Noiverm en Buizel. Elk van deze komt duidelijk uit een ander tijdperk tijdens zijn reizen. Het is een team waarvan fans al heel lang hoopten te zien van Ash. Het gebeurde helaas niet tijdens zijn wereldkampioenschappen reizen, maar het lijkt erop dat we het eindelijk gaan krijgen.

Populair Nieuws