Apple wil liever niet dat je AirPods en Apple Watch past in de winkels

News
vrijdag, 13 maart 2020 om 9:28
white apple airpods on white table 3825517f1603728072
Bedrijven doen er zoveel mogelijk aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en dat geldt ook voor Apple. Zo zal de techfabrikant klanten ontmoedigen om haar AirPods en Apple Watch te passen in de retail stores.
Producten zien er soms mooi uit op een plaatje of op een model, maar het is soms lastig in te schatten hoe dat horloge bijvoorbeeld om jouw pols staat. Daarom is het wel zo handig dat je die spullen in winkels kan passen, zodat je geen miskoop maakt.
Apple heeft alleen besloten dat klanten dat voorlopig liever niet doen in haar winkels als het gaat om de AirPods en de Apple Watch, dat meldt Business Insider. Het is volgens interne bronnen nog steeds mogelijk om bijvoorbeeld te checken of de AirPods goed in jouw oor passen, maar daar zal je dan wel zelf om moeten vragen. Medewerkers zullen klanten niet aanbieden om de Apple Watch eens om hun pols te hangen.

Meer maatregelen door Apple

Het is niet de enige maatregel die Apple heeft genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo heeft het bedrijf in bepaalde winkels palen met desinfecterende zeep geplaatst en zelfs het aantal stoelen verminderd, zodat klanten meer afstand tussen elkaar bewaren. In veel landen mogen retailmedewerkers ook thuis blijven als ze COVID-19 symptomen vertonen, zonder dat het van hun ziektedagen afgaat.

Populair Nieuws