Apex Legends seizoen 4 van start!

  Het zal de fanatieke spelers niet ontgaan zijn, het vierde seizoen van Apex Legends is van start gegaan. Het nieuwe seizoen biedt naast een nieuwe Legend ook nog een verzameling aan updates.

  Het team van Respawn Entertainment heeft hard gewerkt aan Apex Legends seizoen 4. Zo is de map World's Edge aangepast op meerdere vlakken. Jason McCord, design director voor Apex Legends, geeft aan dat de intentie was om spelers op een andere manier beslissingen te laten maken. Zo is er een Planet Harvester geplaatst in de map. De rode straal die uit het apparaat komt, is vanaf ieder punt in de map te zien. Zo hebben spelers altijd een referentiepunt. De Planet Harvester heeft er ook voor gezorgd dat de stad op de map nu gesplitst wordt door een rivier van lava, die overigens maar vanaf twee punten te overbruggen is.

  De aanpassingen aan de map zijn vooral gemaakt om het moeilijker te maken voor zogeheten Third Parties. Dat zijn groepen die wachten tot twee andere groepen uitgevochten zijn om vervolgens de vermoeide en afgeleide winnaar aan te vallen. De nieuwe aanpassingen maken Third Parties voorspelbaarder en maakt het dus ook makkelijker om jezelf te verdedigen tegen deze groepen.

  Nieuwe Legend

  Naast aanpassingen aan de map, komt er ook nog een nieuwe Legend bij. Revenant zal zich bij de rest van de selectie voegen in Apex Legends. De robot die voorheen een menselijke huurmoordenaar was, wil vooral wraak nemen tegen het bedrijf dat hem in een robot heeft veranderd. Zijn Ultimate Ability plaatst een totem, iedereen die de totem gebruikt wordt voor een beperkte tijd beschermd tegen de dood. De totem zorgt er niet voor dat je onsterfelijk bent, maar dient meer als een soort direct respawn punt. Het verhaal van Revenant is te zien in de launch trailer van Apex Legends seizoen 4 die onlangs is verschenen.

  Ten slotte is er nog een laatste, maar niet minder belangrijke, aanpassing gemaakt in de map. Er is een nieuw gebied toegevoegd met de naam Survey Camp. Wat bijzonder is aan deze plek, is dat het wapenrekken biedt. De wapenrekken bieden garantie op een wapen. Dat maakt het natuurlijk een aantrekkelijk punt om te droppen in je volgende potje!

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.