Animal Crossing Monopoly in de maak

News
donderdag, 08 juli 2021 om 15:00
animal crossing new horizonsf1589988462
Animal Crossing New Horizons krijgt wel een hele bijzondere crossover. De bekende game voor de Nintendo Switch krijgt namelijk haar eigen Monopoly bordspel. Zo blijkt via een Amerikaanse webshop. Het bordspel moet in augustus dit jaar verschijnen.
Een officiele aankondiging van de Animal Crossing Monopoly is er nog niet, maar iemand op Reddit deelde dat de set al gewoon in de winkel lag. Tenminste, de gebruiker wist de Monopoly-set in een Walmart gewoon al te scoren. Inmiddels is via een Amerikaanse webshop ook een pre-order geopend voor de set, waarmee het bestaan van het bordspel nogmaals is bevestigd.
Wanneer het bordspel in Nederland verschijnt, is alleen nog niet bekend. Nintendo en Hasbro zelf hebben namelijk nog niets uit de doeken gedaan over de samenwerking. Fans die mogelijk het bordspel willen halen zullen dan ook nog even geduld moeten hebben, of hier de Amerikaanse versie pre-orderen.
animal crossing new horizonsf1620384280

Animal Crossing nog altijd populair

Animal Crossing New Horizons is nog steeds onwijs populair. Eerder dit jaar werd wegens de eerste verjaardag van de game nog nieuwe content uitgebracht. De grote verjaardagsupdate bracht een aantal nieuwe dingen met zich mee. Zo kwamen er voorwerpen met een Sanrio-thema en werden er ook nieuwe seizoensgebonden voorwerpen aan de game toegevoegd.
Mocht je de game nog niet hebben, maar wel het eilandleven willen proberen is de game nu in de aanbieding bij bol.com. Daar kun je de game nu voor 46,75 euro vinden in plaats van de gebruikelijke 60 euro.

Populair Nieuws