Amazon prime Day 2020 belooft hoge kortingen bij Sony en Nintendo

  Op 13 en 14 oktober is het tijd voor de Amazon Prime Day 2020. Op deze twee dagen krijgen Amazon Prime-leden hoge kortingen op verschillende merken. Dit jaar zullen Sony en Nintendo ook meedoen aan het prijzenfestijn.

  Amazon Prime Day 2020 zorgt altijd voor hoge kortingen

  Consumenten die bekend zijn met de Amazon Prime Day weten dat er altijd hoge kortingen te pakken zijn tijdens deze dagen. Dit jaar hebben Sony en Nintendo beiden bekendgemaakt dat zij ook een duit in het zakje van Amazon gaan doen. Wat de kortingen gaan worden is natuurlijk nog niet duidelijk, maar we hopen in ieder geval op hele goedkope games en misschien ook wel consoles.

  Dit gaat dan ook dé perfecte kans zijn voor iedereen om hun game-collectie aan te vullen. Of ben jij één van de personen die nog steeds geen Nintendo Switch in huis heeft? Dan is het nu toch wel echt de uitgelezen kans om een Switch in huis te halen. Dan kun je in ieder geval gelijk ook een aantal games scoren.

  Houd er wel rekening mee dat de aanbiedingen alleen gaan gelden voor Amazon Prime leden. Dit zou je in ieder geval niet tegen moeten houden. Je kunt namelijk gewoon een gratis proeflidmaatschap gebruiken voor de Amazon Prime Day 2020. Ga jij de kortingen in de gaten houden? Waar hoop jij op? Laat het ons weten in de comments.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.