'Ajax blokkeerde een transfer van Isco'

News
woensdag, 20 september 2023 om 8:30
Ajax kreeg een unieke kans om de Spaanse voetballer Isco aan te trekken, maar Sven Mislintat, de directeur voetbalzaken van de club, heeft deze kans laten schieten. Dat heeft Andy van der Meijde onthuld bij Veronica Offside.
Isco had interesse getoond om bij Ajax te spelen, en de club was op haar beurt geïnteresseerd in de getalenteerde middenvelder. Desondanks heeft Mislintat, verantwoordelijk voor het voetbalbeleid van Ajax, de transfer geblokkeerd.
Het nieuws kwam als een verrassing voor Wim Kieft, die om bevestiging vroeg dat het inderdaad om Isco ging, de Spaanse voetballer die tussen 2013 en 2022 voor Real Madrid speelde en gedurende die tijd onder andere vijf keer de prestigieuze Champions League won met de club.
Isco zette in juli een handtekening onder een contract bij Real Betis nadat hij transfervrij was gekomen. Hij had geen club meer sinds zijn overeenkomst met Sevilla in december 2022 werd ontbonden. Ondanks een eerdere bijna-transfer naar Union Berlin in januari, die uiteindelijk niet doorging, heeft Isco nu wedstrijdritme opgedaan bij Real Betis. Hij stond al in de basisopstelling voor alle vijf competitiewedstrijden die de club dit seizoen heeft gespeeld.

Vragen over strategie Ajax

De mogelijkheid voor Ajax om een ervaren speler als Isco aan te trekken, wekte zeker interesse bij voetbalfans en experts. De beslissing van Mislintat om deze transfer te blokkeren roept echter vragen op over de strategie van de club en de achterliggende redenen voor deze beslissing. Dit nieuws zal ongetwijfeld tot discussies leiden binnen de voetbalwereld, en fans zullen benieuwd zijn naar de verdere ontwikkelingen van Ajax in het huidige seizoen zonder Isco in de selectie.

Populair Nieuws