Abonnementsdienst Ubisoft+ komt ook naar de Xbox consoles

News
donderdag, 06 januari 2022 om 10:30
assassins creed valhallaf1675682383
Ubisoft gaat haar eigen abonnementsdienst beschikbaar maken voor Xbox-consoles. Op dit moment is Ubisoft+ alleen beschikbaar voor PC’s en enkele cloudstreamingsdiensten.
Ubisoft heeft aangekondigd dat haar Ubisoft abonnementsdienst naar de Xbox consoles zal komen. De service is oorspronkelijk gelanceerd voor de PC en biedt toegang tot meer dan 100 Ubisoft-titels tegen een maandelijks bedrag.
De games op de abonnementsdienst kunnen tegen betaling onbeperkt gespeeld worden. Denk hierbij aan nieuwe games zoals Assassin’s Creed Valhalla, Far Cry 6 en Watch Dogs Legion, maar je kan ook aan de slag met oudere toppers uit de catalogus van Ubisoft.
Ubisoft+ stond eerder bekend als Uplay+, maar werd in 2020 hernoemd naar Ubisoft+. Samen met de naamverandering werd de service ook beschikbaar voor Google Stadia en Amazon Luna. Ubisoft+ is niet de eerste abonnementsdienst van een third party die uitkomt voor Xbox. Zo heeft Electronic Arts eerder al EA Play beschikbaar gemaakt voor de consoles.
Wanneer Ubisoft+ beschikbaar zal zijn voor de Xbox-gebruikers is nog niet bekend. Ook de prijs van Ubisoft+ is nog niet bekendgemaakt. Het abonnement op de PC kost 15 euro per maand en een abonnement voor PC’s en Stadia kost drie euro extra.

Rainbow Six: Extraction naar Xbox Game Pass

Daarnaast heeft Ubisoft ook nog aangekondigd dat de shooter Rainbow Six: Extraction direct op release zal worden toegevoegd aan de Xbox Game Pass. Dit geldt voor zowel de Xbox Game Pass Ultimate als de PC Game Pass. Rainbow Six: Extraction zal 20 januari uitkomen en naast PC en de Xbox consoles ook verschijnen voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Populair Nieuws