ABN AMRO storing begint de werkweek slecht

News
maandag, 20 februari 2023 om 9:24
storingf1623744697
De werkweek is nauwelijks begonnen, of hij loopt voor sommige mensen waarschijnlijk al stroef. Het ziet er namelijk naar uit dat er een storing is bij ABN AMRO. Gebruikers melden moeilijkheden via Allestoringen.
ABN AMRO klanten lijken problemen te hebben met de bank. Er stromen sinds even voor 9.00 uur vanochtend flink wat meldingen binnen op Allestoringen.nl. De piek is de 450 ruim voorbij en stijgt momenteel nog steeds.
ABN AMRO lijkt gelukkig al op de hoogte van de storing. Op het Twitter-account van de bank, dat ook dient als webcare-adres, is nog niet bijzonder veel te vinden, maar er wordt wel in een reactie op een andere vraag erkend dat er "wat verstoringen" zijn. Hoe ernstig het is, is niet duidelijk.

Wanneer is de ABN AMRO storing opgelost?

Het ziet er momenteel niet naar uit dat de problemen al afnemen. Het kan alleen wel voorkomen dat de meldingen net zo snel weer kelderen als ze gestegen zijn. Het is dus moeilijk te voorspellen wanneer je je bankzaken weer zonder problemen kunt regelen bij ABN AMRO.
Voor klanten lijkt er momenteel weinig anders mogelijk dan even iets anders gaan doen en hopen dat de storing in de loop van de dag afneemt. Het is niet ongebruikelijk dat een werkweek wordt afgetrapt met een storing bij een bank. Gelukkig duren ze vaak niet bijzonder lang.