5 redenen om uit te kijken naar Lucifer seizoen 5!

  Sommige van jullie kennen hem wel, Lucifer Morningstar. De duivel keert binnenkort weer terug met een laatste seizoen. Veel fans hebben genoten van alle seizoen en Lucifer heeft (met behulp van Netflix) het zeer goed gedaan. En wij hebben redenen om te denken dat ook het volgende seizoen nog beter gaat scoren!

  Netflix

  De grote finale

  Zoals we al eerder kregen te horen, is dit het laatste seizoen van Lucifer. Na dit seizoen zullen we de duivel helaas niet meer terug zien op ons vertrouwde beeldscherm. Of dit een goed teken is weten we niet. Want wij zien de duivel toch het liefst alleen op TV. Het vorige seizoen wist het einde met een grote climax te beëindigen. Het was zelfs op zo'n manier geëindigd dat veel fans dachten dat dit het einde was. Gelukkig bleek dat uiteindelijk niet zo te zijn. Want het lijkt erop dat er toch nog een goed einde aan komt.

  Tenminste, dat hopen we. Want uit een lek blijkt dat Lucifer het in het begin van het seizoen al zwaar gaat krijgen. Maar hier lees je later in het artikel meer over.

  Nog groter budget

  Voor seizoen 4 had Netflix de serie overgenomen van FOX. Dit blijkt een goede gok te zijn geweest van Netflix. Want Lucifer scoorde immens hoog. Zo heeft de serie op elke aflevering een score gekregen van een 9 of hoger. De laatste aflevering heeft zelf een 9.7 gekregen op IMDB. Dit geeft Netflix waarschijnlijk nog meer redenen om meer geld in de serie te stoppen. Op zo'n manier zal de kwaliteit dus ook weer omhoog gaan. Iets wat de serie alleen maar kan verbeteren.

  Het grote budget was al te merken in de kwaliteit van seizoen 4 toen Netflix de serie had overgenomen van FOX. Met het grote budget kon de potentie van de serie naar buiten komen. Zo kregen we nog mooiere beelden, betere muziek, geweldig acteerwerk en een verhaallijn die prachtig bijeenkomt voor een grote conclusie.

  Een start vol pijn, angst en depressie

  De eerste paar aflevering van Lucifer seizoen 5 volgen het script van Jason Ning. Iemand die bij fans vooralal bekend is voor het pijnigen van onze favoriete duivel. Hij is een erg goede schijver en de beste scorende afleveringen komen van hem. Maar dat is ten koste van de pijn die de hoofdpersoon zal mee maken. En de pijn die de kijker zal voelen voor het duiveltje. Het is dan ook zeker een feit: Lucifer zal gebroken worden. We weten alleen nog niet hoe.

  John P. Fleenor/Netflix

  Eindelijk meer informatie

  Er zijn veel vragen in de serie die nog niet beantwoord zijn. Zo is één van de belangrijkste vragen of we ooit meer te weten zullen krijgen over de vader van Lucifer. De man die Lucifer haat, omdat hij hem nooit eerlijk heeft behandeld. Of krijgen we eindelijk meer te weten over de relatie tussen Lucifer en Chloe? De detective die zelfs Lucifer menselijk kan maken. Ook is het nog maar de vraag of Lucifer en Chloe eindelijk bij elkaar komen. Is een relatie tussen de duivel en een mens mogelijk? Of is het uiteindelijk toch de vader van Lucifer geweest die aan alle touwtjes heeft getrokken?

  Uit een recente lek blijkt ook dat er een grote kans is dat Dennis Haysbert de rol zal nemen van God, Oftewel, de vader van Lucifer. Er staat dus een grote confrontatie te wachten op ons. Maar wanneer we die zien is nog niet bekend. Wel weten we dat het vijfde seizoen dit jaar zal uitkomen!

  John P. Fleenor/Netflix

  Misschien toch niet het laatste seizoen?

  Dit is natuurlijk nog niet vastgesteld. Maar volgens TVLine is Netflix niet klaar om afscheid te nemen van Lucifer. Er zijn volgens hun gesprekken tussen Netflix en Warner Bros om verder te gaan voor een seizoen 6. Netflix had waarschijnlijk een planning voor twee seizoen toen ze het overnamen van FOX. Maar nu Lucifer zelfs hoger scoort dan Game of Thrones lijkt het erop dat Netflix wilt door gaan.

  Zolang Netflix de kwaliteit van de show hoog houdt zijn wij er blij mee. Maar hopelijk melken ze de duivel niet uit. Want op dit moment verwacht iedereen dat Lucifer seizoen 5 de grote finale is.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.