Twee grote Dead Island 2 uitbreidingen in aantocht

News
zondag, 18 juni 2023 om 17:00
dead island 2 brutef1678295420
Dead Island 2 verscheen eerder dit jaar met opvallend goede kritieken en de toekomst van de titel oogt dan ook rooskleurig. Er komen namelijk twee grote nieuwe Dead Island 2 uitbreidingen aan. Zo maakt uitgever Deep Silver bekend.
Eind dit jaar verschijnt de eerste uitbreiding van Dead Island 2 nog, genaamd Haus. Deze uitbreiding zet een miljardair die zich op de zombie apocalypse heeft voorbereid centraal. Het ziet er naar uit dat deze geldwolf een eigen technosekte heeft opgericht en het is aan jou om hier een einde aan te brengen.
Voor 2024 staat vervolgens SOLA Festival op de planning als tweede uitbreiding voor de zombiegame die eerder dit jaar verscheen. Deze verschijnt in Q2 2024, waarbij een festivalgebied de speeltuin wordt om zombies een kopje kleiner in te maken.

Niet alleen Dead Island 2 uitbreidingen in aantocht

Eerder deze maand werd ook duidelijk dat Dead Island 2 al meer dan 1 miljoen keer verkocht is. Om de gelegenheid te vieren heeft Deep Silver nieuwe skins uitgebracht voor de game die gratis zijn om te downloaden. Wanneer spelers voorbij een bepaald punt in de game zijn, kunnen ze deze gebruiken.
Anderzijds is er ook de HELL-A Catwalk Collection uitgekomen. Het betreft een collectie van zes premium character packs gevuld met alternatieve skins en wapens die afgesteld zijn op de verschillende personages in de game.