The Last of Us Nieuws

  The Last of Us-ster weet wel wie Joel moet spelen in HBO-serie

  Nu The Last of Us Part 2 een groot succes is en HBO een serie rondom de bekende gamereeks ontwikkeld, vragen velen zich af wie de rollen van de hoofdpersonen gaan krijgen. Troy Baker, de acteur die hoofdpersoon Joel vertolkt in de games, heeft wel een goed idee voor wie hij wil zien in de rol.

  Duur PS5 games en PS4 games mag stuk korter volgens oud PlayStation directeur

  De lengte van PS5 games en PS4 games mag een stuk korter volgens Shawn Layden, voormalig directeur bij PlayStation. Hij ziet graag een terugkeer van 12 tot 15 uur durende AAA-games. De aanleiding was de lengte van The Last of Us Part II.

  Multiplayer servers van verschillende Naughty Dog games gaan offline

  In een blogpost op de website van Naughty Dog heeft de ontwikkelaar aangekondigd dat multiplayer servers van onder andere Uncharted 2, Uncharted 3 en The Last of Us offline zullen gaan. Dit gaat gebeuren op 3 september. Om de multiplayer van de Naughty Dog games een waardig afscheid te geven is het nu mogelijk om alle DLC gratis te downloaden.

  The Last of Us Part 2 verhaal geeft Ellie een vriend

  Het The Last of Us Part 2 verhaal zal niet alleen om Ellie draaien. In het vervolg staat ze er namelijk niet alleen voor, maar zal ze zoals Joel in het origineel iemand bij haar hebben. De makers houden nog even geheim wie dat zal zijn.

  Uncharted The Lost Legacy Creative Director verlaat Naughty Dog

  Shaun Escayg, de Uncharted The Lost Legacy creative director, verlaat Naughty Dog per direct. Zijn afscheid kondigde hij aan op Twitter.

  The Last of Us film laat op zich wachten

  The Last of Us film maakt niet veel vooruitgang. Dat heeft Sam Raimi, producer van de film, bekendgemaakt. Volgens Raimi staat de productie van The Last of Us film stil.

  PlayStation Now voor Windows komt er definitief aan

  PlayStation Now, de service die PlayStation 4 gebruikers hun favoriete games van de PS3 naar de huidige console laat streamen komt naar de PC. Binnen enkele dagen komt PlayStation Now voor Windows uit en kunnen PC-gamers ook met honderden titels aan de slag.

  'PlayStation Now Service wordt beschikbaar voor PC'

  De PlayStation Now Service die games van de PlayStation 3 beschikbaar stelt voor de nieuwste console van Sony wordt ook beschikbaar gesteld voor PC-gamers. Tenminste als we de Franse gamesite Gamekult mogen geloven.

  Update - The Last of Us 2 release een feit, bevestigd door stemacteur Nolan North

  Hoewel er nog geen aankondiging is geweest, weten we dat The Last of Us 2 release eraan komt. Stemacteur Nolan North vertelt nonchalant, alsof hij niet weet dat het spel nog niet is aangekondigd, dat hij de game opnieuw zal inspreken.

  The Last of Us Left Behind standalone deze maand beschikbaar

  Left Behind, het bekroonde singleplayer gedeelte van The Last of Us zal vanaf 12 mei te downloaden zijn als The Last of Us Left Behind standalone in de PlayStation Store, maakte Naughty Dog vandaag bekend.

  Last of Us 2 pas na Uncharted 4 release volgens Naughty Dog

  Alle andere projecten van Naughty Dog worden (tijdelijk) stilgezet om aan de Uncharted 4 release te werken. The Last of Us 2 en andere ideëen worden voorlopig nog niet door de ontwikkelaar uitgewerkt.

  Vier 30 jaar Naughty Dog met deze coole video!

  De PlayStation is niet de enige die deze maand jarig is! Ontwikkelaar Naughty Dog timmert nu al 30 jaar aan de weg en om deze bijzondere gebeurtenis te vieren heeft de ontwikkelaar een gave 30th anniversary video gemaakt.

  The Last of Us multiplayer DLC voor PS4 beelden

  Naughty Dog brengt nieuwe The Last of Us multiplayer DLC naar de PlayStation 3 en PlayStation 4. De DLC richt zich voornamelijk op het personaliseren van je karakter.

  The Last of Us film: Maisie Williams wil Ellie spelen

  Maisie Williams, bekend van haar rol als Arya Stark uit Game of Thrones, heeft bevestigd dat ze inderdaad benaderd is voor de rol van Ellie in de The Last of Us film. Ze is nog niet officieel gecast, maar heeft wel aangegeven dat ze graag de rol zou spelen.

  The Last of Us krijgt nieuwe wapens dankzij update

  De Faction multiplayer modus van The Last of Us ondergaat wat veranderingen in de komende 24 uur. De PS3 versie krijgt een patch, The Last of Us: Remastered krijgt een live update. De update voegt onder andere nieuwe wapens toe.

  The Last of Us multiplayer krijgt twee gratis mappen

  Twee nieuwe mappen worden gratis toegevoegd aan de Faction multiplayer modus van The Last of Us. De mappen worden gratis weggeven als dank aan de fans voor hun geduld over de lange matchmaking wachttijden in The Last of Us: Remastered.

  Relaties in Dragon Age: Inquisition draaien niet om seks

  In Dragon Age: Inquisition zal de focus in relaties niet zo erg op seks liggen. In de vorige twee delen was dit wel het geval, maar daar willen ze bij BioWare nu iets aan doen. Het zal niet meer het uiterste doel worden, maar het blijft uiteraard wel een optie.

  The Last of Us film verschilt 'in bepaalde scènes' van game

  De filmadaptatie van The Last of Us vertelt nog steeds het verhaal van Joel en Ellie, maar "op sommige gebieden" verschilt de film flink van de game. Dat vertelt Neil Druckmann, scriptschrijver voor de film en creative director van de game, tegen MCV.

  The Last of Us krijgt nieuwe DLC

  De gehele maand augustus komt er nieuwe multiplayer DLC naar The Last of Us en the Last of Us: Remastered. Alle DLC zal zowel naar de PS3 als de PS4 versie van de game komen. De eerste bundel die te koop is is de Grit and Gear Bundle.

  Avalanche Studios verwelkomt karakterontwerper Uncharted 4

  Michael Knowland, voormalig medewerker van Naughty Dog en de hoofdontwerper van personages in Uncharted 4: A Thief's End en The Last of Us, werkt bij Avalanche Studios. Dat blijkt uit het geüpdatete LinkedIn-profiel van Knowland.

  The Last of Us geheime eindscène onthuld

  Een nog niet eerder geziene eindscène van The Last of Us is onthuld door Naughty Dog schrijver Neil Druckmann tijdens een live evenement. Het evenement is opgenomen en via YouTube te zien, de desbetreffende scène is niet opgenomen.

  Meer informatie bekend The Last of Us film

  Sam Raimi, regisseur van de Spiderman-trilogie en de Evil Dead-reeks, produceert de film van The Last of Us. Daarnaast speelt Game of Thrones-actrice Maisie Williams mogelijk de rol van Ellie. Dat onthulde productiebedrijf Screen Gems vrijdag op de San Diego Comic-Con, zo laat Deadline weten.

  Naughty Dog denkt na over vervolg The Last of Us

  In een interview met Videogamer liet Arne Meyer, de community strategist van Naughty Dog, weten dat niet denken aan een vervolg op The Last of Us een "slechte dienst zou zijn naar onszelf en de fans".

  Geen nieuwe singleplayer-DLC voor The Last of Us

  Hoewel er nog nieuwe downloadbare content voor The Last of Us aankomt, heeft ontwikkelaar Naughty Dog laten weten dat geen van die DLC singleplayer gerelateerd is.

  Ontwikkelaar Uncharted werkt aan 'groot AAA-project'

  Naughty Dog, de ontwikkelaar van onder meer The Last of Us en Uncharted, heeft bij monde van co-president Evan Wells onthuld dat het bedrijf werkt aan een nieuw groot project.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.