The Elder Scrolls V: Skyrim

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii U, Switch & PC

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door Bethesda Game Studios & Bethesda Softworks en uitgegeven door Bethesda Softworks

  8.5

  The Elder Scrolls V: Skyrim Artikelen

  Top 10 beste open world games ooit gemaakt

  De beste open world games aller tijden vind je hier! Er zijn genoeg games op de markt met een wereld waarin je verdwijnt. Dit zijn natuurlijk games met een open wereld en de tien beste zetten we voor je op een rijtje.

  Top 5 Bethesda games bij de Game Pass Ultimate

  De overname van Bethesda door Microsoft is goed nieuws geweest voor gamers met een Xbox. Met de Game Pass Ultimate komen er nu maar liefst 20 Bethesda games naar de Xbox. Wij hebben de beste vijf voor je op een rij gezet!

  Yarasky krijgt een lesje in Bethesda games! - XGN Battle S2 #1

  We zijn weer terug met de XGN Battle! In seizoen twee van de videoreeks gaan we deze keer battlen tegen de bekende YouTuber Yarasky, maar pakken we het anders aan dan gebruikelijk. In de eerste video krijgt Yarasky een lesje in Bethesda games, die je hieronder kan checken!

  Deze klassiekers krijgen wij te zien op de next-gen

  Een heleboel ontzettend vette games werden over de laatste jaren een beetje vergeten door iedereen. Dit zijn spellen die iedereen eigenlijk wel gespeeld heeft of wilde spelen, maar eigenlijk na een tijdje niet meer genoemd werd. Voor de PlayStation 5 komt bijvoorbeeld een Demon’s Souls Remake uit, maar wat zijn nou nog meer vergeten klassiekers die we terug krijgen te zien op de next-gen consoles?

  5 oudere games die nog steeds het spelen waard zijn

  In de afgelopen jaren zijn er een heleboel fantastische spellen uitgekomen. Tegenwoordig ligt de lat alleen heel erg hoog. Alle spellen zien er fantastisch uit en als dat niet zo is worden ze minder gespeeld. Dit is natuurlijk enorm zonde, want er zijn enorm veel spellen die er minder goed uitzien, maar absoluut het spelen waard zijn. Vandaag gaan wij vijf spellen af die oud zijn, maar nog steeds enorm goede games zijn.

  The Elder Scrolls V: Skyrim Nieuws

  Meer Bethesda games later deze week naar Xbox Game Pass

  Nu Bethesda officieel onderdeel is van Microsoft Game Studios is het ook tijd voor titels van de ontwikkelaar om te verschijnen op de Xbox Game Pass. Later deze week krijgen we in ieder geval een paar titels te zien.

  Bethesda aangeklaagd wegens Fallout 4 DLC

  Bethesda Softworks en moederbedrijf ZeniMax Media worden aangeklaagd vanwege de Fallout 4 DLC. Fans vinden dat ze door Bethesda zijn bedrogen over de Season Pass en de Creation Club.

  Skyrim mod maker werkt aan eigen game Enderal

  Het Duitse ontwikkelaarsteam SureAI gaat een eigen game maken. Dit geven ze aan in een patchnotes van hun The Elder Scrolls mod ‘Enderal’. SureAI maakt al jarenlang enorm veel extra spelmogelijkheden voor de Bethesda gameseries The Elder Scrolls en Fallout. Nu zullen ze dus een heel ander project starten, namelijk een eigen game.

  Opmerkelijk: DOOM en Skyrim nu op zwangerschapstest

  Heb jij ook altijd al Doom of The Elder Scrolls V: Skyrim willen spelen? Dat kan vanaf nu ook een zwangerschapstest. Ben je nerveus voor de uitslag? Laat je hoofd even tot rust komen door een spel te spelen.

  Fortnite Nintendo Switch is de meest gespeelde game van 2018 op de console

  2018 was een goed jaar voor de Nintendo Switch. Met een groot aanbod aan toffe games, heeft Nintendo de meest gespeelde games op de Switch bekendgemaakt met Fortnite op nummer één. Ook games als The Legend of Zelda; Breath of the Wild, Pokémon Let's Go en Super Smash Bros Ultimate kunnen niet uit het lijstje ontbreken.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.