LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

    Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

    Genres: Actie, avontuur, platformer & puzzel

    Gemaakt door Traveller's Tales en uitgegeven door Warner Bros. Interactive

    LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Artikelen

    LEGO Star Wars Skywalker Saga levels - Deze prequel momenten mogen niet ontbreken

    De nieuwe LEGO Star Wars game komt eraan! Naast dat er nieuwe films bij gekomen zijn, worden de oude films helemaal opnieuw uitgevoerd. Dat is maar goed ook, want in The Complete Saga ontbrak nog wel eens een scène, met name in de prequels. Deze prequel scènes moeten LEGO Star Wars Skywalker Saga levels worden!

    LEGO Star Wars The Skywalker Saga gameplay belooft een evolutie [gezien op E3]

    De duivelse LEGO-blokjes die je voeten altijd weten te terroriseren zijn terug voor een nieuw avontuur in een universum hier ver, ver vandaan. In videogame vorm dan wel te verstaan. Alle negen Star Wars films worden opnieuw omgetoverd tot LEGO-avonturen en wij zetten de LEGO Star Wars The Skywalker Saga gameplay details voor je op een rijtje.

    Top 10 beste E3 2019 Xbox One X games

    Alle mensen die de afgelopen jaren met de Xbox One X een grafische update in huis hebben gehaald willen natuurlijk wel games spelen die volledig gebruik maken van deze extra kracht. Dit zijn de beste E3 2019 games die er schitterend uit gaan zien op jouw Xbox One X.

    LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Nieuws

    LEGO Star Wars The Skywalker Saga getoond op E3 2019

    De nieuwste LEGO Star Wars game is getoond tijdens de Microsoft persconferentie op de E3 2019. LEGO Star Wars The Skywalker Saga is de laatste toevoeging aan de LEGO Star Wars-reeks en moet de gehele Star Wars saga in blokjes tonen. De game verschijnt in 2020.

    © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.