Game of Thrones

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door Cyanide en uitgegeven door Focus Home Interactive

  Game of Thrones Artikelen

  Dit is de beste Telltale game volgens jullie!

  Onlangs vroegen wij jullie wat de beste Telltale game is. Inmiddels zijn de stemmen geteld en is duidelijk wat volgens jullie de beste game is. Lees hier welke Telltale game volgens jullie het beste is.

  Top 5 cadeaus voor Pasen - easter eggs niet bij inbegrepen

  Aanstaande zondag is het Pasen en vieren we de opstanding van Jezus en eten we eieren. Maar we krijgen ook cadeautjes. Zodra we ontbeten hebben, hollen we naar de console of spelen we gezellig een spelletje met de familie. Wat is leuk om cadeau te geven op de Paasdagen? Wij helpen je in deze top 5 gave cadeaus voor Pasen.

  A Song of Ice and Fire: A Game of Thrones Preview

  Nadat het boek werd verfilmd tot een serie en 'vergamed' tot een real-time strategy game, kon je er op wachten dat er ook een RPG van werd gemaakt. We hebben het natuurlijk over de populaire franchise Game of Thrones. Onlangs gingen we op visite bij uitgever Focus Home Interactive om een kijkje te werpen op A Song of Ice and Fire: A Game of Thrones. Maar of het spel net zo goed gaat worden als de serie en het boek is nog maar de vraag.

  Game of Thrones Nieuws

  Update - Telltale Games The Walking Dead wordt mogelijk afgemaakt door hulp andere bedrijven

  Telltale Games heeft een verklaring achtergelaten op Twitter. Hierin staat dat er meerdere mensen bereid zijn om Telltale Games helpen met het afmaken van The Walking Dead The Final Season. Ze kunnen nog geen beloftes maken, maar ze zijn er actief mee bezig om episode 3 en 4 toch nog uit te laten komen.

  Game of Thrones seizoen 7 release wordt later dan gepland

  De Game of Thrones seizoen 7 release wordt waarschijnlijk later dan we van de serie gewend zijn. Normaliter kunnen we een nieuw seizoen in april verwachten, maar vanwege het weer kan het komende seizoen wel eens later beginnen.

  HBO Now App voor Xbox One komt met je favoriete series

  Nadat we eerder nieuws deden van de aankondiging dat VLC naar de Xbox One zal komen, is het nu de beurt aan een streaming service. De HBO Now app voor Xbox One laat liefhebbers van series hun favoriete programma's kijken zonder lid te hoeven zijn van een provider.

  Jon Snow dood of levend? Nieuwe exclusieve scene getoond

  Het nieuwe seizoen van de serie Game of Thrones zal later deze maand te zien zijn op de televisie en via het internet. Zaterdag werd tijdens Conan exclusief een nieuwe Game of Thrones scene getoond. Iedereen dacht dat Jon Snow dood was, maar na het zien van de beelden is dat niet meer zeker.

  Sony lanceert 'Knights and Witches' actie op PSN

  De Europese PlayStation Store heeft nu tijdelijk games in de aanbieding die horen bij de 'Knights and Witches' promotie actie.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.