Fortnite Artikelen

  Tweakers Gaming Live eSports toernooien met Fortnite en Hearthstone

  Rustig een potje gamen, eSports toernooien en cosplay: het is er allemaal op het Tweakers Gaming Live evenement. Van vrijdag 9 november tot en met zondagavond 11 november vindt dit evenement plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Dit zijn alle eSports toernooien die er in dit weekend worden georganiseerd.

  Top 5 beste hand explosieven in Fortnite

  Het is geen geheim dat iedereen wil winnen met Fortnite. Wij hebben nu een Fortnite beste hand explosieven video op gemaakt. Een granaat hoeft niet te kunnen doden om hoog in de lijst te staan, het gaat erom of het een impact kan hebben op de game. Met deze tips maak je eindelijk kans op te winnen! Check onze zelfgemaakte video boven dit artikel!

  Top 5 Fortnite dansjes - Dansen op hoger niveau

  Bijna overal waar je gaat en staat zijn er mensen die de dansjes uit Fortnite nadoen. Hieronder vallen voornamelijk kinderen die soms zo jong zijn dat ze niet eens weten wat Fortnite is, maar gewoon vrolijk meedansen. Wij gaan het hebben over de Fortnite dansjes die de wereld overgenomen hebben.

  5 toffe Fortnite Victory Royales - Rocket rides en trickshots

  Ja, we gaan het weer hebben over Fortnite. Eigenlijk draait het spel maar om één ding: winnen. Spelers zijn ook steeds creatiever geworden met de manieren waarop ze winnen. Er zijn natuurlijk veel vette video’s te zien die we niet allemaal kennen of niet allemaal even leuk vinden, maar wij gaan het hebben over voorbeelden van toffe Fortnite Victory Royales.

  5 dingen die je absoluut niet moet doen als je aan Fortnite begint

  We hebben het al gehad over dingen die je wél moet doen in Fortnite, maar nog niet over wat je nou echt niet moet doen in de game. Wij gaan in deze special dieper op 5 dingen die je absoluut niet moet doen zodra je aan het populaire spel begint. Ervaren spelers zullen deze punten wellicht al in hun speelstijl hebben verwerkt.

  Zo haal je de Fortnite Season 5 Week 5 Challenges

  Een nieuwe week betekent ook weer nieuwe Challenges voor Fortnite. De Week 4 Challenges lopen bijna af en je kan aan de slag met een nieuwe reeks opdrachten. Zo haal jij de Fortnite Season 5 Week 5 Challenges!

  Op dit Fortnite platform spelen jullie het meest!

  Vorige week vroegen we jullie om te stemmen op welk Fortnite platform jullie het meest spelen. Jullie hebben je stem laten horen en hebben het platform gekozen waar jullie je vijanden het

  Top 10 toffe Fortnite merchandise om te kopen

  Fortnite is een razend populaire game. Eentje die voor veel spelers veel meer dan gewoon een spelletje is. Voor deze mensen is er naast de game ook genoeg toffe Fortnite merchandise te krijgen. Eat, sleep, Fortnite, repeat!

  Op welk Fortnite platform spelen jullie het meest? [poll]

  Fortnite is een van de meest bekende (misschien wel dé bekendste) games van dit moment. Het spel is uitgebracht voor de Playstation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch en mobiel. Spelers op deze platformen kunnen samenwerken en het tegen elkaar opnemen door de cross-play functie. Nu is onze vraag: op welk Fortnite platform spelen jullie?

  Fortnite server status offline - Waarom komt dat zo vaak voor?

  Geregeld liggen de Fortnite servers eruit en vervolgens proberen mensen massaal op die servers in te loggen om teleurgesteld te worden. Maar waarom komt het zo vaak voor dat de Fortnite server status offline is?

  Top 10 beste games die je niet uit kunt uitspelen

  Sommige spellen kun je niet uitspelen omdat ze gewoonweg te moeilijk zijn. Maar dat zijn niet de titels die je op dit lijstje tegen zult komen. Dit zijn de top 10 beste games die je niet uit kunt uitspelen omdat er nooit een einde in zicht komt.

  Top 5 beste Nederlandse Fortnite spelers - Echte winnaars!

  Heb je moeite met het halen van de felbegeerde Victory Royale? Deze vijf spelers niet. Het zijn de Fortnite spelers die op dit moment de best scorende spelers van ons hele land zijn. Dit zijn de 5 beste Nederlandse Fortnite spelers!

  Fortnite Llama locaties - Hier duiken ze allemaal in real life op!

  De laatste tijd verdwijnen er heel veel dingen uit Fortnite. Dit lijkt dan ook in aanloop naar het vijfde seizoen te gebeuren. Maar plots verschijnen er ook veel Fortnite lama's in de echte wereld. Dit zijn alle Fortnite Llama locaties!

  Fortnite Season 5 verwachtingen - Nog even en het is zover!

  Het vijfde seizoen van het populaire videospel Fortnite staat al bijna voor de deur. Nog even en we gaan weten wat het nieuwe seizoen allemaal te bieden heeft. Dit zijn enkele van onze Fortnite Season 5 verwachtingen om naar uit te kijken.

  Beste Fortnite Playground buildings - Op en top creatief

  Het is nog even genieten geblazen met de nieuwste Fortnite modus. Alhoewel de modus straks uit het oog verdwijnt, verdwijnen al die toffe creaties niet uit het hart. Dit zijn de beste Fortnite Playground buildings om toch even te herinneren.

  Top 10 beste Fortnite events - Het beste uit Battle Royale!

  Na een lange werkdag is niet zo fijn als een lekker potje Fortnite Battle Royale. Toch wil je soms wel wat anders in Fortnite en daarvoor zijn de verschillende events. Dit zijn de tien beste Fortnite events!

  Sony Crossplay Policy - Crossplay zolang het maar niet met Xbox is

  Eerder was er al onvrede over het beleid van Sony, maar toen Fortnite naar de Nintendo Switch kwam barstte de bom los. Mensen waren over de rooie om de Sony Crossplay Policy. Sony concurreert fel tegen Xbox door crossplay te blokkeren.

  Fortnite Battle Pass voordelen - Verdubbel je plezier!

  Vijf, vier, drie, dood. Weer niet kunnen winnen in Fortnite en dan zie je er ook nog uit als de standaard sloeber van een soldaat. Het doet je afvragen waarom je die speciale skin van de vijand niet hebt en als je over deze Fortnite Battle Pass voordelen leest, snap je waarom.

  Wat de Fortnite Playground Mode update nu eigenlijk inhoudt

  Nog even en dan kun je aan de slag met de tijdelijke nieuwe Fortnite modus. Maar wat houdt die nieuwe Fortnite Playground Mode nu eigenlijk in? Dit zijn de details over de Fortnite Playground Mode update.

  Fortnite PS4 crossplay - Waarom de hooivorken de lucht in hangen!

  Fortnite PS4 crossplay leek een stukje groter te worden dankzij een aankondiging vorige week. Fortnite zou naar de Nintendo Switch komen en wel direct. Maar toen gamers wilden inloggen kwamen sommigen voor een koude kermis thuis.

  10 beste E3 2018 celebrities - Bekende gezichten op E3

  Ook tijdens de E3 zijn veel celebrities aanwezig. Vaak vormen ze onderdeel van een aankondiging of zijn ze daar omdat ze hun naam op een andere manier aan een game hebben verbonden. Dit zijn de topt 5 beste E3 2018 celebrities.

  Update - Aangekondigde E3 2018 games tot nu toe - Het overzicht!

  Onze handen jeuken al helemaal met het vooruitzicht van de E3 2018. Er zijn gelukkig al flink wat titels die we zeker gaan zien. Dit is een overzicht van alle aangekondigde E3 2018 games.

  Fortnite Party Royale event - Dit moet je voor E3 2018 allemaal weten

  Het is weer tijd om te schieten en te bouwen. Ook Epic Games is aanwezig op de E3. Dit keer komt ze met haar eigen Fortnite Party Royale event waarbij beroemdheden en professionele spelers in duo's proberen om als enige over te blijven.

  E3 Switch games die we zouden willen zien

  Alhoewel veel van de games op de lijst grafisch er flink aan onderdoor zullen moeten gaan, zou het gaaf toch gaaf zijn om deze E3 Switch games werkelijkheid te zien worden. Veel van de games komen ook naar E3, al is het zeer onwaarschijnlijk dat ze allemaal de draagbare pracht van de Switch ervaren.

  2018 E3 games - Deze 10 games gaan we zeker zien

  De E3 2018 is nog maar enkele weken van ons verwijderd. Er zullen genoeg games te zien zijn. Dit zijn de top 10 van 2018 E3 games die we zeker gaan zien en we allemaal naar uitkijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.