Fortnite

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Shooter, third-person shooter & strategie

  Gemaakt door Epic Games en uitgegeven door Epic Games

  Fortnite Artikelen

  De beste gratis PS5 games - Genieten zonder kosten!

  De PlayStation 5 heeft al behoorlijk wat titels die je met alle voordelen van de console kunt spelen. De meeste games zijn nog maar net uit en koop je voor de volle mep. Sommige games kun je alleen gratis en voor niks spelen. Wij zochten de beste gratis PS5-games die je op dit moment kunt spelen!

  De 5 populairste games voor streaming in 2020

  2020 was een beetje een vreemd jaar voor gamers. Veel spellen werden uitgesteld wegens de pandemie en daarom kregen we dit jaar minder dan gehoopt. Maar vanwege diezelfde pandemie zaten we allemaal een stuk meer thuis op de bank en dus ook meer te gamen en ook een heleboel meer streams te kijken. Een aantal spellen werden echt opgeblazen in 2020, waar een aantal spellen hun troon behielden. Vandaag gaan wij langs vijf spellen die dit jaar heel erg veel gestreamd werden.

  Deze Xbox Series X games moet je op release spelen!

  Nog maar twee maanden en dan liggen de next-gen consoles in de winkelschappen. Maar wat zijn de games die je in de dagen erna moet spelen? Dit zijn de Xbox Series X titels die je niet mag missen bij release!

  Fortnite downloaden op iOS en Android doe je zo

  Nu Fortnite niet meer in de iOS App Store en Androids Google Play Store te vinden is, zitten velen met een gat ter grote van het Battle-eiland in hun hart. Toch zijn er nog wel manieren om Fortnite op je mobiel of tablet te downloaden. Hoe je de populaire game op je iOS- en/of Android-apparaat zet, leggen we je haarfijn uit!

  De 7 beste ongoing games van dit moment

  Met de komst van Destiny in 2013 werd een compleet nieuw tijdperk ingeluid. Een nieuw genre dook op en heeft anno 2020 veel gamers in de ban. We hebben het ongoing games en daarvan zetten we vandaag de beste op een rijtje!

  Fortnite Nieuws

  Epic schikt in zaak rondom Fortnite lootcrates

  Epic Games was tot voor kort verwikkeld in een rechtszaak rondom het gebruik van lootcrates in games als Fornite. Voor Epic een vervelende bijkomstigheid, want het kost ze flink geld. Voor games zit er een voordeeltje aan, althans als er lootcrates gekocht zijn.

  Fortnite krijgt Street Fighter personages

  Epic Games weet fans opnieuw te verbazen met haar samenwerkingen. Eerst hadden we personages uit God of War, Halo, G.I.J.O, en nog veel meer. Nu is het iconische duo uit de Street Fighter games aan de beurt om hun moves te laten zien in Fortnite.

  Komt WandaVision naar Fortnite toe met karakters?

  De Marvel karakters Wanda en Vision zijn op het moment extreem populair door de Disney+ serie WandaVision. Mogelijk breiden de twee ook nog eens hun portfolio uit, want de superhelden komen misschien naar Fortnite toe.

  Fortnite krijgt een gratis in-game filmfestival

  Epic Games wil nog wel eens een speciaal evenement in Fortnite organiseren. Binnenkort is dat weer zo ver, want de game krijgt een gratis filmfestival met forte films, genaamd Short Nite.

  Epic schikt rechtzaak 14-jarige Fortnite cheater

  Het is ondertussen weer een tijdje geleden dat we er wat over gehoord hebben, de 14-jarige Youtuber CBV die geband was vanwege valsspelen in Fortnite. In de zaak met de Fortnite cheater is nu een schikking getroffen.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.