Fortnite

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Shooter, third-person shooter & strategie

  Gemaakt door Epic Games en uitgegeven door Epic Games

  Fortnite Artikelen

  De beste gratis PS5 games - Genieten zonder kosten!

  De PlayStation 5 heeft al behoorlijk wat titels die je met alle voordelen van de console kunt spelen. De meeste games zijn nog maar net uit en koop je voor de volle mep. Sommige games kun je alleen gratis en voor niks spelen. Wij zochten de beste gratis PS5-games die je op dit moment kunt spelen!

  Alle Fortnite seizoen 6 updates op een rijtje!

  Het is eindelijk zover, het nieuwste seizoen van Fortnite is zojuist uitgekomen! Met de Zero Crisis finale die je in de nieuwste update kan spelen, merk je dat seizoen 6 terug gaat naar de oertijd. Wat brengt het nieuwe seizoen nog meer? In dit artikel staan alle nieuwe Fortnite seizoen 6 updates op een rijtje.

  De 5 populairste games voor streaming in 2020

  2020 was een beetje een vreemd jaar voor gamers. Veel spellen werden uitgesteld wegens de pandemie en daarom kregen we dit jaar minder dan gehoopt. Maar vanwege diezelfde pandemie zaten we allemaal een stuk meer thuis op de bank en dus ook meer te gamen en ook een heleboel meer streams te kijken. Een aantal spellen werden echt opgeblazen in 2020, waar een aantal spellen hun troon behielden. Vandaag gaan wij langs vijf spellen die dit jaar heel erg veel gestreamd werden.

  Deze Xbox Series X games moet je op release spelen!

  Nog maar twee maanden en dan liggen de next-gen consoles in de winkelschappen. Maar wat zijn de games die je in de dagen erna moet spelen? Dit zijn de Xbox Series X titels die je niet mag missen bij release!

  Fortnite downloaden op iOS en Android doe je zo

  Nu Fortnite niet meer in de iOS App Store en Androids Google Play Store te vinden is, zitten velen met een gat ter grote van het Battle-eiland in hun hart. Toch zijn er nog wel manieren om Fortnite op je mobiel of tablet te downloaden. Hoe je de populaire game op je iOS- en/of Android-apparaat zet, leggen we je haarfijn uit!

  Fortnite Nieuws

  Update Fortnite storing toch weer terug; Fortnite seizoen 7 gelanceerd

  Wie vanmorgen Fortnite wilde spelen kreeg even te kampen met een Fortnite storing. Dat heeft waarschijnlijk alles te maken met de update waarmee Fortnite seizoen 7 gelanceerd is.

  Nieuwe tijdelijke Fortnite Impossible Escape modus

  Fortnite heeft een tijdelijke nieuwe modus gekregen om spelers weer eens wat variatie te geven om de populaire battle royale game. De nieuwe modus heet ‘Impossible Escape’, en geeft een PvE modus om het schieten op elkaar even te pauzeren.

  Levert Nintendo één van de toekomstige Fortnite-personages?

  De rechtszaak tussen Epic Games en Apple is nog gaande en tijdens de rechtszaak brengt Epic alle mogelijke plannen en kosten boven tafel. Dit keer heeft Epic verschillende interne documenten over Fortnite vrijgegeven, waar plannen voor verschillende minigames, evenementen en skins in staan. Er zijn plannen voor onder anderen Samus Aran, LeBron James en Dwyane ‘The Rock’ Jonhson gevonden in de bestanden van Epic.

  Epic betaalt Sony voor cross-platform play

  In 2018 duurde het onwijs lang voor PlayStation eindelijk cross-platform play toeliet voor Fortnite. Nu is door de rechtzaak tussen Apple en Epic Games eindelijk duidelijk waarom het zo lang duurde voordat Sony cross-platform play toestond. Sony wilde geld van Epic Games omdat het feest anders niet door mocht gaan.

  Eerste dag van de Apple en Epic Games rechtszaak afgerond

  De langverwachte rechtszaak tussen Apple en Fortnite maker Epic Games start vandaag. De aanleiding van de rechtszaak is de monopoliepositie die, volgens Epic, Apple heeft en de misbruik het miljardenbedrijf hiermee maakt. Wat kunnen we nu precies verwachten van de rechtszaak?

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.