Fallout

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Interplay & Black Isle Studios en uitgegeven door Interplay & Black Isle Studios

  Fallout Artikelen

  10 toffe dieren in games - Voor hen is dierendag een beetje specialer

  Het is vandaag dierendag! Dat betekent dat onze vrolijke huisdieren weer dat ene beetje extra aandacht verdienen. Hier op XGN is dat niet anders, want wij houden ook van dieren. Daarom zetten tien toffe dieren in games voor je op een rij. We trappen af met:

  Alles over de Fallout geschiedenis - Van isometrische RPG naar multiplayer game!

  "I don't want to set the world on fire..." Klinkt als muziek in de oren voor iedereen die tot de tand bewapend door een vernietigde stad loopt. Dat is namelijk wat je doet in Fallout, een post-apocalyptische RPG die gamers al sinds de jaren 90 fascineert. Wat is het verhaal achter de serie? Wij kijken naar de geschiedenis van Fallout!

  Dit zijn de beste Fallout games volgens jullie - Onvergetelijke apocalypse

  Vorige week werd er vanuit het niets een nieuwe Fallout game aangekondigd in de vorm van Fallout 76. Daardoor vroegen wij ons het volgende af: wat zijn volgens jullie de beste Fallout games?

  Wat is de beste Fallout game? [poll]

  Deze week werden gamers verblijd met de aankondiging van een nieuwe Fallout game. Fallout 76 wordt tijdens E3 2018 flink uit de doeken gedaan. Voor het zover is, willen we van jullie weten wat de beste Fallout game is.

  Beste game mechanics - de top 10 leukste elementen in games

  Een game wordt gemaakt of gebroken door zijn mechanics. Ze moeten goed en soepel werken, simpel genoeg zijn en ook nog een beetje origineel zijn. Hier een lijst van de tien leukste, origineelste of beste game mechanics.

  Fallout Nieuws

  Steam Summer Sale 2018 van start gegaan

  De Steam Summer Sale 2018 is van start gegaan. Dat betekent dat PC-gamers moeten opletten, want dit is het ideale moment om je collectie uit te breiden. Wees er snel bij, want de sale duurt niet de hele zomer.

  Fallout bordspel bekendgemaakt door Modiphius

  De Fallout franchise van Bethesda krijgt naast de video games nu ook een Fallout bordspel. Het spel wordt gemaakt door Modiphius Entertainment en gaat Fallout Wasteland Warfare heten.

  Fallout 1 speelbaar op smartwatch

  Een hacker heeft het voor elkaar gekregen Fallout 1 speelbaar te krijgen op een smartwatch. Het gaat om een Android Wear variant.

  Oude Fallout-titels weer terug op Steam

  Fallout, Fallout 2 en Fallout Tactics zijn vanaf nu weer verkrijgbaar op Steam. Dat maakt uitgever Bethesda Softworks bekend in een blogpost.

  Uitgever Fallout patenteert Nuka Cola

  Zenimax, het moederbedrijf waar Fallout-ontwikkelaar Bethesda Softworks onder valt, heeft drie trademarks voor 'Nuka Cola' gepatenteerd in de Verenigde Staten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.