Elden Ring

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door FromSoftware en uitgegeven door Bandai Namco Games

  Elden Ring Artikelen

  Top 10 beste E3 2021 Xbox Series X games

  De E3 2021 zit erop en er is een hele berg leuks aangekondigd. Wij keken naar de aankondigingen en hebben de top 10 beste Xbox Series X games op een rijtje gezet. Al deze games kwamen voorbij tijdens de E3 2021 en zijn onderweg naar de Series X en S!

  Top 5 beste E3 2021 games voor 2022!

  Ondanks dat de E3 2021 niet op de normale manier gehouden kon worden, hebben uitgevers een hele berg aan games getoond. Dit zijn de beste titels die de revue hebben gepasseerd die in 2022 moeten uitkomen!

  Top 10 beste E3 2021 PC games - Toppers voor de PC!

  Tijdens E3 2021 hebben we een tsunami aan games voorbij zien komen, waarvan er verrassend veel ook op PC uitkomen. Dit zijn de top 10 beste PC games die op de E3 getoond zijn!

  De top 10 beste E3 2021 trailers

  De E3 2021 zat boordevol toffe onthullingen, wereldpremières. interviews en meer. Natuurlijk zagen we het meeste voorbij komen in de vorm van trailers en daarvan hebben wij nu een selectie gemaakt. Dit is de top 10 beste E3 2021 game trailers!

  Top 10 beste E3 2021 PS5 games - Klappers op de PlayStation 5

  E3 is alweer achter de rug, maar gelukkig kunnen we nog genieten van allen aankondigingen die wij hebben mogen meemaken. In dit artikel lees jij over de beste PS5 games die tijdens E3 2021 zijn aangekondigd. Natuurlijk kun je sommige van deze titels ook op andere platforms spelen, maar wie wilt er nou geen nieuwe PS5 game.

  Elden Ring Nieuws

  Bijdrage George R.R. Martin aan Elden Ring is al jaren geleden afgerond

  De langverwachte Elden Ring game is tijdens de Summer Game Fest opgedoken met een gloednieuwe trailer, waar we gameplay kunnen zien, een releasedatum voor volgend jaar is getoond en waar we een enorme wereld vol ijzingwekkende monsters kunnen bewonderen. Aan het laatste heeft Game of Thrones-schrijver George R.R. Martin meegewerkt, waar hij jaren geleden al klaar mee was.

  Elden Ring krijgt 6 grote gebieden, een hub en meer

  Sinds we de Elden Ring trailer mochten aanschouwen tijdens Summer Game Fest zijn er bij fans heel veel vragen opgekomen. Dat is ergens natuurlijk niet gek, want het is weer een nieuwe game van From Software en die gaan altijd wel een beetje mysterieus te werk. Nu zijn er in verschillende interviews met Hidetaka Miyazaki een aantal sappige details aan het licht gekomen.

  Nieuwe Elden Ring features bekend; 4 player co-op bevestigd!

  Met de nieuwe trailer krijgen we ook gelijk bevestiging voor een lading aan nieuwe Elden Ring features. Zo gaat 4 player co-op een rol spelen in de game, zodat jij met je vrienden de wereld van Elden Ring kan verkennen.

  Elden Ring krijgt eindelijk een release tijdens E3 2021

  Het duurde even, maar eindelijk is hij er dan: de officiële eerste trailer van Elden Ring. De game liet zich al zien tijdens E3 2019 met een aankondiging, maar daarna werd het lang stil. Tot nu, want de beelden liegen er niet om. Daarbij heeft de game eindelijk een releasedatum gekregen!

  'Elden Ring trailer bij Summer Game Fest'

  Gamejournalist Jeff Grubb heeft in een nieuwe Summer Game Mess-stream aangegeven dat we Elden Ring gaan zien ergens deze zomer. Specifiek stelt de journalist van VentureBeat dat de game van FromSoftware getoond gaat worden door Geoff Keighley. Daarmee lijkt het zeker te zijn dat de game tijdens Summer Game Fest een nieuwe Elden Ring trailer onthuld wordt.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.