Battlefield 6 Artikelen

  5 dingen die we willen zien in Battlefield 6

  De Battlefield-reeks is altijd een pionier geweest in de shooterwereld. Om die pionierstatus te behouden zijn er wel 5 dingen die we willen zien in Battlefield 6.

  Battlefield 6 Nieuws

  Komt Battlefield 6 op release naar Xbox Game Pass?

  De geruchtenmolen om Battlefield 6 heen blijft maar draaien en het laatste gerucht is niet het minste. De nieuwe shooter van EA en DICE zou namelijk op release naar Xbox Game Pass komen.

  Battlefield 6 lijkt Battle Pass en Warzone-achtige modus te krijgen

  Liefhebbers van de Battlefield franchise kijken met smart uit naar het volgende deel. Op de release moeten we waarschijnlijk nog even wachten, maar EA lijkt een Battle Pass en een Free to Play-modus, zoals Call of Duty Warzone, in Battlefield 6 te gaan verwerken.

  Battlefield 6 wordt mogelijk al in mei onthuld

  De nieuwe shooter van de Battlefield franchise zit er weer aan te komen. Er wordt verwacht dat Battlefield 6 dit jaar in de winkelschappen zal liggen en de onthulling zou dan ook niet lang op zich laten wachten.

  Need for Speed uitgesteld vanwege Battlefield 6

  We zijn het inmiddels wel gewend dat games worden uitgesteld door het coronavirus, maar door een andere game is wat zeldzamer. Toch wordt Criterion van hun Need for Speed project afgehaald om te werken aan Battlefield 6.

  Battlefield 6 heeft releasedatum voor het einde van 2021

  Andrew Wilson wist gisteren tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers van EA te vertellen dat Battlefield 6 een releasedatum voor het einde van 2021 krijgt. In de lente zouden we volgens hem meer informatie over de game moeten krijgen.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.