Zien we deze personages nog in The Mandalorian?

Article
zaterdag, 05 december 2020 om 11:00
the mandalorianf1642078462
Bijna iedere week krijgen we een nieuw spectaculair personage te zien in de Star Wars serie The Mandalorian. De ene keer is dit een bekend gezicht, maar er worden ook een heleboel nieuwe mensen en ander soort wezens geïntroduceerd in de serie. Er gaan dan ook een hoop geruchten rond over eventuele personages en een aantal hopen we nog terug te zien. Wij gaan met jullie af wie en waarom.

Let op! Dit artikel bevat SPOILERS!

Cal Kestis

De hoofdpersoon van Star Wars game Jedi: Fallen Order ging in het spel op zoek naar kinderen die sterk zijn met de force. Zijn plan was om ze te trainen, maar aangezien the empire op dat moment enorm machtig was, besloot hij dit niet te doen, aangezien het risico te groot was. In The Mandalorian is de tijd van the empire voorbij, waardoor Cal kan beginnen aan zijn plan. In aflevering 13 van The Mandalorian worden Din Djarin en Grogu naar een oude Jedi tempel op Tython gestuurd, waar Grogu met de force contact kan zoeken met Jedi. De kans dat Cal Kestis, die hoogstwaarschijnlijk op zoek is naar een padawan, hier op reageert is natuurlijk zeker aanwezig.

Boba Fett

Natuurlijk kregen we Boba Fett al te zien in de eerste aflevering van het tweede seizoen van The Mandalorian, maar gaat hij nog terugekeren in de serie? Velen gaan ervan uit dat hij alleen maar op beeld kwam om een aankomende Boba Fett serie te teasen, maar wij denken dat hij zijn gezicht nog zal laten zien in The Mandalorian. Ooit gaf George Lucas, de bedenker van Star Wars, aan dat hij er over nadacht om in zijn films te laten zien dat Boba Fett nog in leven was, maar dit niet deed omdat mensen dan zouden verwachten dat hij nog in de film zou voorkomen. Hoewel George Lucas The Mandalorian niet regisseert, denken wij dat John Favreau zijn ideeën over Boba Fett niet zal veranderen.
star wars jedi fallen order gameplay wordt getoond tijdens ea play 150453

Ahsoka Tano

In aflevering 13 van The Mandalorian kregen wij Ahsoka Tano voor het eerst in live-action te zien. Ze hielp Din Djarin en Grogu op weg naar iemand die het kind misschien kan trainen, maar volgde hun niet in hun reis. Zij zelf is op zoek naar een eigen vijand. Daarom denken wij niet dat we Ahsoka nog terug zullen zien in The Mandalorian, maar dat ze haar eigen serie zal krijgen. Dave Filoni, de regisseur van Star Wars The Clone Wars, is een expert van haar personage en zal deze eventuele serie ongetwijfeld regisseren. Er is natuurlijk een kans dat Ahsoka in de toekomst alsnog terugkeert in The Mandalorian, maar dat zal hoogstwaarschijnlijk niet binnenkort zijn.

Luke Skywalker

Zoals we eerder in dit artikel al noemden zijn Din Djarin en Grogu naar de planeet Tython gestuurd, waar één van de oudste Jedi tempels te vinden is. Hier moeten ze een berg beklimmen, waar Grogu met de force kan uitreiken naar andere Jedi. Natuurlijk weten we dat na de val van the empire, Luke Skywalker op zoek was naar jonge mensen die sterk zijn met de force. De kans dat hij zou reageren op het signaal van Grogu is dus natuurlijk absoluut aanwezig. Of Luke echt in The Mandalorian voor zal gaan komen is natuurlijk nog maar de vraag. Het zou ons in ieder geval wel enorm vet lijken!
schermafbeelding 2019 11 08 om 003713f1573170132
Welke personages hopen jullie nog te zien in The Mandalorian? En hoe zien jullie hun rol voor je? Laat het ons weten met een reactie!

Populair Nieuws