Wie wil jij zien in Super Smash Bros. Ultimate? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 22 juni 2019 om 15:00
xgn google image
De E3 ligt achter ons, maar met de vele aankondigingen en onthullingen is er nog genoeg om over te discussiëren en dat is de XGN Doe Mee natuurlijk ook van plan. Wij blijven bij Nintendo en wel bij vechtgame Super Smash en wie jij wil zien in Super Smash Bros. Ultimate. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een week geleden wilden wij graag weten wat jullie wilden zien in Breath of the Wild 2. Nintendo liet tijdens haar Nintendo Direct op de E3 weten dat het bedrijf al bezig is met een vervolg op het succesvolle Breath of the Wild. Voor velen was dat een grote verrassing, zoals de Doe Mee zelf, en toch zijn er al vele verwachtingen die jullie graag in Breath of the Wild 2 zien. Zoals een mix tussen oud en nieuw, zoals RG-force al meldt:
Hoe Breath of the Wild 2 eruit gaat zien is natuurlijk de vraag, maar in een interview met Kotaku heeft Zelda-ontwikkelaar Eiji Aonuma al aangegeven dat het team achter de laatste Zelda-titels ontzettend veel ideeën heeft. En in plaats van DLC te creëren, besloot Aonuma en zijn team om een compleet nieuwe game te maken.
We blijven even bij Nintendo, want het bedrijf liet natuurlijk veel meer zien bij de E3. Zo komt bijvoorbeeld het geliefde stel Banjo en Kazooie ook naar Super Smash Bros. Ultimate. Het opent de vraag die de XGN Doe Mee aan jullie stelt:

Wie wil jij zien in Super Smash Bros. Ultimate?

Er zijn natuurlijk nog meer personages die in de nieuwste Super Smash kunnen verschijnen, net zoals Banjo en Kazooie al naar de game komen, evenals Piranha Plant. Dit gebeurt in de vorm van DLC, maar het opent wel de vraag wie jij wil zien in Super Smash Bros. Ultimate? Laat het in de reacties hieronder weten en vertel er ook even bij WAAROM jij dat personage graag wilt zien in Ultimate. Zien wij jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws