Xtorm Fuel Bank - Langer Switchen

  Pas geleden is de Nintendo Switch uitgekomen. De unieke eigenschap van de Switch is dat je 'm ook onderweg kan gebruiken. Helaas blijkt de accu maar ongeveer 5 uur mee te gaan. Wij hebben de ideale oplossing voor je om deze accuduur te verlengen dankzij Xtorm.

  Stel je voor, je bent op weg naar je vakantiebestemming in Zuid-Europa en je bent lekker aan het Switchen. Na een uurtje of 5 merk je dat je accu bijna op is. Je pakt de Xtorm FS104 - Fuel Bank 8x erbij en je plugt 'm aan de onderkant van je Switch. Je kan nu ongestoord verder gamen tot je je bestemming hebt bereikt.

  In combinatie met de CX011 - USB-C Charging Cable van 1 meter is de rit al helemaal plezierig, aangezien je geen last hebt van korte snoeren waardoor je Fuel Bank dicht bij je Switch moet blijven.

  Xtorm - FS104 - Fuel Bank 8x

  Met de Fuel bank 8x kan je overal je mobiele apparaten opladen. Denk dus aan je smartphone, PSP, PS Vita, Nintendo DS, navigatiesysteem, de Switch enzovoorts. Bij de Xtorm FS104 zijn een handleiding en een Micro-USB kabel bijgeleverd. Let op! De micro-USB kabel past niet in de Switch, daarover later meer.

  De Xtorm Fuel Bank beschikt over een interne batterij van 20.000mAh. Hierdoor heb je voldoende energie om je smartphone ongeveer acht keer op te laden. Wanneer de Fuel Bank leeg is, kan je deze heel eenvoudig weer opladen met de bijgeleverde kabel of via netstroom.

  Wat erg fijn is aan de power bank van Xtorm, is de ingebouwde LED power indicator. Hierdoor kan je ten alle tijden zien hoeveel energie er nog over is. De Xtorm heeft in totaal 2 USB poorten. Je kan dus je smartphone en de Switch tegelijkertijd opladen. De power bank is uit te schakelen door op de aan/uit knop te drukken, erg handig als je niet meer wil opladen.

  De powerbank is bij verschillende winkels te koop, waaronder de Media Markt.

  • Batterij capaciteit: 20.000mAh
  • Afmetingen: 167 x 68,5 x 23 mm
  • Input: 5V/2A
  • Output: 2x 5V/2.4A in totaal
  • Inclusief: handleiding, Micro-USB kabel
  • Garantie: 2 jaar

  Xtorm - CX011 - Micro USB-C Charging Cable

  Om de Switch op te laden heb je een USB-C kabel nodig. Xtorm heeft gelukkig zo'n kabel. Deze kabel is 1 meter lang en daarom ideaal om te gebruiken bij het opladen van je Nintendo Switch. De kabel is gemaakt van nylon en daarom erg sterk. Hij gaat dus lang mee. De kabel beschikt over een male USB aansluiting en een USB-C connector.

  De twee producten van Xtorm zijn dus de ideale combinatie om je Switch plezier tijdens een lange reis te verlengen.

  De producten zijn te koop bij Media Markt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.