XGN zoekt nieuwe redacteuren

Article
woensdag, 07 maart 2012 om 14:30
xgn google image
Het is alweer even geleden dat wij een oproep als deze hebben geplaatst, maar door de sterke groei van XGN, onze content en het feit dat we de afgelopen maanden hier en daar wat oude rotten hebben moeten laten gaan, leek het ons een mooi moment om nieuw talent aan te trekken. Versterk jij ons team?
XGN groeit sterk op gebied van content (database, artikelen, video's etc.), community, naamsbekendheid en professionaliteit. Wij hopen dit jaar de concurrentie voorbij te streven op alle vlakken en van XGN dé gaming website van de Benelux te maken. Om dit te verwezenlijken is het echter heel belangrijk om goede medewerkers (journalisten, redactieleden, toppers, of hoe je ze ook wilt noemen) in dienst te hebben die deze groei mogelijk kunnen maken. Daarom zoeken wij naar nieuwe gemotiveerde mensen die zich bij ons team willen aansluiten!
Ik denk dat het niet meer nodig is om XGN bij jullie te introduceren, wij zijn inmiddels een begrip in de Nederlandse game-industrie. Het is tijd om samen met ons de toekomst van deze industrie vorm te gaan geven!
Posities (m/v)
In principe is iedereen die denkt een goede bijdrage te kunnen leveren aan de website van harte welkom een open sollicitatie in te sturen. Een kleine greep uit de beschikbare functies:
  • Redactioneel
    - Je schrijft dagelijks nieuws, krijgt ruimte om rubrieken te starten, mag aan de slag met de nieuwste games en wordt regelmatig uitgenodigd voor een perstrip.
  • XGN Video
    - Ben jij meer thuis in het monteren van video's (kennis van Adobe Premiere Pro een pré) of het inspreken van voice-overs? Solliciteer dan naar deze functie.
  • Content manager
    - Ben jij niet zo'n wonder met teksten of video's maar wil je wel graag een bijdrage leveren? Dan kun je de content onderhouden, iets dat net zo belangrijk is als beide bovenstaande functies. Je zult dan bijvoorbeeld aan de slag gaan met het uploaden van de laatste trailers en video's en ervoor zorgen dat deze zo snel mogelijk op XGN staan.
Werken bij XGN
Waar zoeken wij naar?
  • Ervaring of een relevantie studie zijn voor ons belangrijk, voornamelijk voor de redactionele functie.
  • Je hebt in ieder geval ongeveer één tot twee uur per dag tijd om je voor XGN in te zetten.
  • Je hebt doorzettingsvermogen en werkt graag in teamverband.
  • Je wilt je functie serieus bekleden en hebt ook op de lange termijn tijd hiervoor.
  • Je bent aardig, grappig, een beetje gek en speelt ook zeker graag een spelletje!
Wat staat er tegenover?
  • Je werkt binnen een gezellig team, bij de mooiste, coolste en beste gamesite van Nederland.
  • Je kunt op termijn mee op leuke perstrips in zowel binnen- als buitenland.
  • Je zult veel kennis en ervaring opdoen, maar ook plezier hebben en nieuwe mensen leren kennen.
  • Je pimpt je cv, en dat biedt een ruimere toekomst en goede opstap binnen de journalistiek of game-industrie.
  • Je bent op de hoogte van wat er allemaal achter de schermen bij XGN gebeurt en levert input voor toekomstplannen.
  • Helaas geen loon, werken bij XGN doe je vrijwillig uit liefde voor games, de site en natuurlijk om je cv te versterken!
Hoe kan ik solliciteren naar een functie?
Stuur een leuke en verrassende e-mail naar Hugo ([email protected]) met daarin uiteraard je persoonlijke gegevens (volledige naam, leeftijd, geslacht, woonplaats, opleiding), de functie die je graag zou willen vervullen, eventuele relevante ervaring en jouw motivatie om bij XGN te willen werken.
Voor alle functies geldt geen minimum leeftijd. We hopen je binnenkort tot de redactie te mogen verwelkomen. Vragen of opmerkingen? Knal ze onder dit bericht in de reacties!

Populair Nieuws

Laatste Reacties