XGN zoekt nieuwe redacteuren

  XGN groeit nog steeds. Zie alleen al de vernieuwde website die is gelanceerd en de uitbreiding naar Spanje! Ook het team op kantoor is flink gegroeid. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe redacteuren, vrijwilligers die vanuit huis hun liefde voor games willen delen!

  XGN groeit sterk op gebied van content (database, artikelen, video's etc.), community, naamsbekendheid en professionaliteit. Dagelijks brengen we met veel plezier nieuws over games en daarnaast houden we ons ook bezig met filmnieuws en hebben we een digital lifestyle sectie!

  Om jullie van nog meer content te voorzien, is het heel belangrijk om goede medewerkers (journalisten, redactieleden, toppers, of hoe je ze ook wilt noemen) in dienst te hebben die voor nog meer groei kunnen zorgen. Daarom zoeken wij naar nieuwe gemotiveerde mensen die zich bij ons team willen aansluiten!

  Moeten we XGN bij jullie nog introduceren, nee toch? Wij zijn inmiddels een begrip in de Nederlandse game-industrie. Het is tijd om samen met ons de toekomst van deze industrie vorm te geven!

  Redacteur gezocht!

  In principe is iedereen die denkt een bijdrage te kunnen leveren aan de website van harte welkom een open sollicitatie in te sturen. Maar momenteel zijn we op zoek naar versterking in de redactie!

  Wat verwachten wij? Je schrijft nieuws en/of specials, krijgt ruimte om rubrieken te starten, mag aan de slag met de nieuwste games en wordt regelmatig uitgenodigd voor perstrips in binnen- en buitenland.

  We zijn op zoek naar...

  • Ervaring of een relevantie studie zijn voor ons belangrijk.
  • Je hebt geregeld de tijd om je voor XGN in te zetten.
  • Je hebt doorzettingsvermogen en werkt graag in teamverband.
  • Je wilt je functie serieus bekleden en hebt ook op de lange termijn tijd hiervoor.
  • Je bent aardig, grappig, een beetje gek en speelt ook zeker graag een spelletje!

  Daarvoor krijg je terug:

  • Je werkt binnen een gezellig team, bij de mooiste, coolste en beste gamesite van Nederland.
  • Je kunt op termijn mee op leuke trips in zowel binnen- als buitenland.
  • Je zult veel kennis en ervaring opdoen, maar ook plezier hebben en nieuwe mensen leren kennen.
  • Je pimpt je CV, en dat biedt een ruimere toekomst en goede opstap binnen de journalistiek of game-industrie.
  • Je bent op de hoogte van wat er allemaal achter de schermen bij XGN gebeurt en levert input voor toekomstplannen.
  • Helaas geen loon, werken bij XGN doe je uit liefde voor games, de site en natuurlijk om je CV te versterken! Wél gratis games als je goed je werk doet en een pro-actieve houding hebt.

  Twijfel niet, maar solliciteer!

  Stuur een leuke en verrassende e-mail naar Rox van der Helm (r.v.d.helm@xgn.nl) met daarin uiteraard je persoonlijke gegevens (CV), eventuele relevante ervaring en jouw motivatie om bij XGN te willen werken.

  Voor alle functies geldt geen minimum leeftijd. We hopen je binnenkort tot de redactie te mogen verwelkomen. Vragen of opmerkingen? Knal ze onder dit bericht in de reacties! Mocht je nog een stageplek nodig hebben? Dan zijn we wellicht ook op zoek naar jou!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.