XGN wenst jullie een gelukkig nieuwjaar!

  Het jaar 2018 is voorbij. Het jaar 2019 is begonnen, maar dat hebben jullie vast wel gemerkt. Dit jaar gaan er weer een boel nieuwe films, series, technologie en games uitkomen. Voordat we dat allemaal mee gaan maken willen wij jullie alvast een heel gelukkig nieuwjaar wensen!

  Het jaar 2018 was ons er wel eentje zeg. Er zijn een aantal grote titels uitgekomen afgelopen jaar die zeker indruk op ons hebben gemaakt. Zo kwamen namelijk games uit als Red Dead Redemption 2, Super Smash Bros. Ultimate, God of War en Marvel’s Spider-Man. Naast deze nieuwe games is ook de Sony PlayStation Classic uitgekomen. Deze console bracht ons veel nostalgie al viel die niet bij iedereen in de smaak.

  Niet alleen zijn er een boel games uitgekomen , maar ook zijn er een aantal grote films uitgekomen. Denk aan Avengers: Infinity War, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald en om niet te vergeten Bohemian Rhapsody. Niet iedere film is even goed ontvangen, maar ze hebben wel een grote indruk achtergelaten.

  Naast films en games zijn er nog veel meer dingen uitgekomen. Denk aan gadgets, maar ook aan nieuwe series 2018. Het was een goed jaar met veel nieuw kijk- en speelmateriaal.

  Gelukkig nieuwjaar namens de hele XGN redactie!

  Het jaar 2018 is nu wel voorbij. Dit is voor sommigen jammer, maar voor anderen iets heel positiefs. Voor ons is dit ook iets wat positief is, want in 2019 komen er namelijk ook weer een boel nieuwe films, games, gadgets en series uit. Denk bijvoorbeeld aan games als The Last of Us 2, Resident Evil 2, Kingdom Hearts 3 en Devil May Cry 5.

  Naast deze games krijgen ook series als Black Mirror en Stranger Things eindelijk een nieuw seizoen en zullen er films uitkomen als Avengers: Endgame en de remake van The Lion King. Het jaar 2019 heeft dus veel voor ons in petto en we kunnen niet wachten op al deze nieuwe releases.

  Voor deze releases gaan gebeuren zijn er wel een aantal redactieleden van XGN die hun leven gaan proberen te beteren. Een paar van de redactieleden wilden hun hoognodige voornemens voor 2019 wel even met jullie delen.

  Romy

  Ik ga minder ongezond eten en meer sporten in 2019. Geloof je het zelf? Ik heb afgelopen jaar best ongezond geleefd en daar wil ik dit jaar verandering in gaan brengen. Ik ben meestal niet iemand die aan "goede voornemens" doet, maar mijn doel voor dit jaar is om minder ongezond te eten, dus minder fastfood en meer sporten.

  Sonja

  Dit jaar ga ik stoppen met roken. Roken is een ongezonde bezigheid, die ik al een tijd wil afleren. Januari 2019 lijkt mij het perfecte moment om dit te doen. Naast het stoppen met roken blijf ik slechte mensen uit mijn leven schoppen. Deze mensen verdienen geen plaats in mijn 2019.

  Pieter

  Ik heb geen goede voornemens voor 2019. Daar heb ik om heel eerlijk te zijn nog niet over nagedacht. Misschien dat ik in februari wel terugkom met een goed voornemen voor dit jaar. Ik hou je wel op de hoogte.

  Timo

  Eigenlijk heb ik niks te klagen en heb ik dus ook niet echt goede voornemens. Ik rook niet, ik ben niet dik en ik geef niet onnodig te veel geld uit. Misschien ga ik alleen mijn Snapchat streaks verpesten dit jaar. Of misschien bewegen. Ietwat meer bewegen kan eigenlijk nooit echt kwaad.

  Luuc

  Mijn goede voornemen is om meer games dan Rox uit te spelen dit jaar (ze speelde 67 games uit). Er zit wel een reden achter. Ik wilde al meer games echt uitspelen, want vaak ga ik van de hak op de tak van game naar game. Dat wil ik minder doen en als ik zie hoeveel Rox er dan uitspeelt in een jaar zie ik het wel een beetje als een uitdaging.

  Rox

  Ik heb geen goede voornemens. Die maak ik het hele jaar door al. Wanneer je iets wilt moet je meteen starten, denk ik dan. Wel zal ik er voor zorgen dat jullie dit jaar weer genoeg toffe prijzen kunnen winnen op XGN. I promise! :)

  En met deze voornemens (sommige beter dan anderen) eindigen we dit artikel. Iedereen van XGN wenst je een gelukkig nieuwjaar en een gezond en fijn 2019!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.