XGN op zoek naar stagiaires

Article
donderdag, 05 juli 2012 om 18:45
xgn google image
XGN is een van de belangrijkste online spelers op gaming gebied in de Benelux. Onze content wordt dan ook dagelijks bekeken door duizenden fans, zowel gamers als professionals uit de industrie. En jij kunt ons team versterken! Per direct (of na de zomervakantie) zijn wij namelijk op zoek naar een video en/of redactionele stagiair(e).
Ben of ken jij iemand die nog op zoek is naar de ideale stageplaats? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Per direct of vanaf begin september zijn wij namelijk op zoek naar een video stagiair (MBO, HBO of WO) en/of redactionele stagiair (HBO, WO).
Vanuit ons kantoor in hartje Amsterdam (goed bereikbaar met openbaar vervoer) kom je vier of vijf dagen per week full-time ons team versterken. We bieden een uitdagende, leuke en vrije stage met veel mogelijkheden tot ontplooiing. Je zult aan alles dat de Nederlandse game-industrie te bieden heeft blootgesteld worden, dit is dan ook de ideale opstap naar een carrière hierbinnen.
Als video stagiair heb je ervaring met het monteren van leuke frisse video's en een studie waarin audiovisuele vormgeving een belangrijke rol speelt. Als redactionele stagiair kom je uit een communicatieve of journalistieke studierichting en heb je ervaring met het op papier zetten van boeiende teksten. Verstand van en interesse in games hoef je niet te hebben, maar is uiteraard wel een pré.
Meer informatie?
Bekijk de vacatures (video / redactie) op ons forum.
Periode
Per direct of vanaf september 2012. Minimaal drie maanden.
Geïnteresseerd?
Stuur je CV en motivatiebrief plus foto naar Hugo Welkers ([email protected]). Ook voor vragen kun je bij Hugo terecht.

Populair Nieuws