XGN lanceert totaal vernieuwde voorpagina

Article
dinsdag, 04 juni 2013 om 17:20
xgn google image
Het zal jullie ongetwijfeld meteen opgevallen zijn: sinds vandaag is de layout van XGN iets veranderd. Vooral op onze voorpagina is deze verandering goed te merken.
De huidige layout stamt alweer uit 2011 en daarom werd het tijd voor een opfrisbeurt. Deze beginnen we vandaag met drie grote veranderingen. Allereerste is daar de totaal vernieuwde voorpagina. Met het introduceren van tiles is onze content toegankelijker dan ooit. Met tientallen recensies, impressies, XGN Video's en specials per maand ontdekten we dat deze toch wel snel zoek raakten in de lijst met honderden nieuwsberichten. Daarom lichten wij deze content, en belangrijke nieuwsberichten, nu beter uit.
Maar natuurlijk is het gewone nieuws nog prima terug te vinden aan de rechterkant van de pagina. Probeer daar ook zeker te scrollen, want je kunt dan oneindig door onze enorme nieuwsdatabase gaan, met daarnaast tabs voor de video's en screenshots.
Daarnaast is de bovenkant van de site wat veranderd. Door de header kleiner te maken is er meer ruimte op jullie scherm voor de daadwerkelijke content. Iets dat natuurlijk altijd handig is!
Een grotere verandering dan dat is het reactiesysteem. Met een compleet nieuwe layout en tal van nieuwe opties maken wij het reageren op XGN nog aantrekkelijker. Je kunt nu bijvoorbeeld vervelende mensen negeren en post rapporteren bij onze redactie. Ook is alles wat ruimer opgezet, zodat het lekkerder wegleest.
Hopelijk bevallen de veranderingen bij jullie, de XGN bezoekers. Natuurlijk hebben we alles uitvoerig getest, maar mochten er problemen zijn, dan horen we dat graag. En deze veranderingen zijn slechts een begin, dus kijk in de komende maanden zeker uit naar nog meer updates, hier op XGN!