XGN.nl iPhone app heeft een nieuw jasje!

Article
donderdag, 30 april 2015 om 22:11
xgn google image
iPhones zijn ongekend populair. En eerlijk is eerlijk: XGN.nl is dat ook! Daarom lanceren we vandaag de nieuwe XGN.nl iPhone app! We willen graag dat jullie elke dag met veel plezier én gemak onze content lezen en kijken. Wat is er veranderd en hoe kun je de nieuwe versie installeren?
Afgelopen jaar hebben we onze nieuwe website gelanceerd. Daardoor werd de website makkelijker te bekijken via je smartphone en tablet. Maar we begrijpen heel goed dat jullie liever een daadwerkelijke app hebben en die kun je nu downloaden!

Download de XGN.nl iPhone app gratis

Downloaden van de XGN.nl iPhone app doe je via deze link op de App Store. Gebruikers die de vorige versie van de app al geinstalleerd hebben zullen automatisch een update krijgen:
Ga voor de update op je telefoon naar de App Store > klik rechtsonderin op 'updates' > download de update.
Wat kun je verwachten in de app? Vrijwel alles wat je ook kunt vinden op de website. Natuurlijk het laatste nieuws, previews en reviews. Maar ook de trailers, onze video's en alle game-informatie kun je terugvinden. De zoekfunctie werkt razendsnel, dus je hebt nu altijd al onze content op je telefoon staan.
De complete lijst met features is als volgt:
  • Dagelijks het laatste nieuws.
  • De nieuwste reviews, previews, specials en alle andere content.
  • Bekijk de laatste video's en screenshots over 3G, 4G en WiFi.
  • De meest complete gamedatabase binnen handbereik via een handige zoekfunctie.
  • De beste game release kalender, zodat je weet welke games je nu moet halen en welke toffe games er binnenkort aan komen!
  • Inloggen met je huidige XGN.nl account of Facebook account om te discussiëren met onze gezellige community!
Natuurlijk horen we graag wat jullie van de nieuwe XGN.nl iPhone app vinden. Laat het ons weten, en geef ook vooral aan als je merkt dat iets niet goed werkt of als je nog leuke functionaliteiten mist!
XGN.nl iPhone App

Android app update komt binnenkort

Maak jij gebruik van Android? Dan kun je deze zomer ook een update verwachten. We doen ons best deze zo snel mogelijk te realiseren, de eerste stappen zijn al gezet! Tot die tijd kun je onze oude app blijven gebruiken. Als je deze nog niet hebt geinstalleerd dan kun je die downloaden via de Google Play Store.

Populair Nieuws